Wijsheid bij roulette, als we spelen is het vaak ver te zoeken. Vooral beginnende spelers vinden het lastig het spel slim en dus rationeel te spelen. Het is dan ook altijd lastig om een speler beter te laten worden in een spel als online roulette. Ook al is het een kansspel, doen we nog te veel dingen om onszelf in het nadeel te brengen.

Door wijzer te spelen, worden ook bewuster van ons spel en verliezen we minder geld. En minder geld verliezen is altijd een goed plan.

Wat wijsheid bij roulette is, vertel ik je in tien korte wijsheden. Deze wijsheden kan jij voortaan als regel nemen wanneer je het spel der kansen speelt!

Zet niet meer in dan je lief is

Bedragen boven het niveau waar jij je niet meer fijn bij voelt, zijn altijd te veel. Besef daarom goed met welk bedrag je gokt en of jij dit wel echt wilt. Pas dan kan jij de keuze maken of jij wel of niet door gokt.

Denk na voor een inzet

Lukraak een hoge inzet plaatsen helpt je nergens bij. Je moet juist voor iedere inzet goed nadenken of het wel een slimme inzet is. Staat het in verhouding met je stack en kan je hierdoor groeien?

Speel op lage tafels

Speel uitsluitend op de tafels waar jij ook hoort. Ga niet op een highroller tafel spelen als je dat helemaal niet bent. Je zal te snel inzetten plaatsen die buiten proportie zijn en je niet laten winnen.

Bonussen? Don’t do it

Gebruik alleen roulette bonussen waar je echt wat aan hebt. Er zijn honderden online roulette bonussen die uren kosten om vrij te spelen zonder dat je echt verder komt.

Weet op hoeveel geld je staat

Als je roulette aan het spelen bent komt het met enige regelmaat voor dat je niet helemaal meer zeker weet op hoeveel geld je stond. Wanneer je dit netjes bij blijft houden, kan je snel schakelen wanneer je op winst of verlies staat. Op termijn zal je dan ook beter met je geld omgaan en dus meer winnen.

Stop wanneer het niet lekker gaat

Speel nooit door als jij niet meer lekker in spel zit of wanneer je eigenlijk geen zin meer hebt. Vaak ben je dan al aan het verliezen en je zal negen van de tien keer ook niet dit verlies meer terugwinnen. Wat negen van de tien keer wel gebeurt, is dat je verlies nog hoger wordt.

Help andere spelers

Andere spelers willen ook sterker worden als roulette speler en jouw kennis kan daar aan bijdragen. Zorg er dan ook voor dat jouw kennis gedeeld wordt met andere spelers, zodat jij op den duur een groep met sterke roulette spelers om je heen krijgt.