Je hebt ze vast wel eens zien gokken in het casino, Aziaten. Ze gokken op een totaal andere manier dan wij. Ze gokken met meer discipline en een duidelijkere speellijn. Alhoewel de Aziaat met een slokje meer op wat minder lekker gokt dan de nuchtere Aziaat, is er altijd wel wat bijzonders te zien.

Wat vooral interessant is, is dat de gemiddelde Aziaat met hogere bedragen lijkt te gokken dan wij. We kunnen veel leren van deze bevolking en dat laat ik je dan ook zien door de speelstijl van Azië te vergelijken met de Europese speelstijl. En dan natuurlijk over online roulette, want dat spelen we toch het liefst?

Hoe ziet de Aziatische speelstijl er precies uit?

Wat de Aziatische speelstijl zo mooi maakt is de discipline die gevolgd wordt. Er is van te voren een duidelijke speelstrategie voor roulette gemaakt die iedere ronde wordt gevolgd.

Ze wijken zelden van de strategie af en weten precies waar de problemen liggen. Doordat ze strategisch gezien sterk spelen, komen ze bijzonder gedisciplineerd over.

Een voorbeeld van een online roulette strategie die zij graag volgen, is die van blokken. Vaak wordt er ingezet op een vol blok van vier getallen. Neem het blok van 32, 33, 35 en 36. Hier zetten zij dan op iedere inzetmogelijkheid in.

Ten eerste zijn dat natuurlijk de losse getallen maar ook de dubbels. Verder wordt ingezet op de quattro combo, dat wil zeggen op alle vier getallen tegelijk. De hoogte van de inzet ligt vrijwel altijd hoger dan

de gemiddelde omzet van de Nederlandse gokker.

Wij spelen simpelweg met lagere bedragen maar met minder discipline. Wij wijken eerder af van onze speelstijl wanneer we verliezen, de Aziatische gokker niet.

Wat de Aziatische gokker ook van de Europese onderscheidt, is de wijze waarmee er met winst wordt gespeeld. Wanneer er met online roulette gewonnen wordt, stijgt de inzet niet. De inzet blijft gelijk waardoor er een uniforme speelstijl ontstaat. Ze volgen een rechte strategie die ervoor zorgt dat ze eenvoudig kunnen bijhouden of de strategie werkt of niet.

Werkt de strategie niet, dan zullen zij prima voor een andere online roulette strategie kunnen kiezen. Dat is hoe de Aziatische gokker werkt.

Bijgeloof met online roulette

Dan nog een ander klein puntje waar een handjevol Aziatische gokkers mee gekenmerkt kan worden: bijgeloof.

Er is een beperkt aantal Aziatische gokkers dat puur gokt op basis van bijgeloof. Wanneer het bijvoorbeeld het jaar van de draak is, zullen zij een andere gok plaatsen dan wanneer de tijger het symbool is.

Het is niet voor te stellen hoeveel bijgeloof deze groep met online roulette voert. Iedere inzet is gebaseerd op een manier van bijgeloof.