Er zijn helaas maar weinig roulette strategieën die iets met levende objecten te maken hebben. We kennen de James Bond strategie en natuurlijk mogen we de reeksen van Fibonacci en Angelika ook niet vergeten. Maar dieren? Daar is maar 1 roulette strategie naar vernoemd. En dan wel een reptiel.

De Snake Bet roulette strategie is er alweer een jaar of dertig maar nog steeds populair. Er is zeker een deel van de spelers die niet door heeft dat zij deze strategie toepassen, want er zit maar weinig theorie achter de tactiek.

In het kort leg ik de Snake Bet roulette strategie op deze dierendag aan je uit zodat jij vandaag nog een hommage kan geven aan de dieren die vandaag ‘jarig’ zijn!

In het kort, de werking van de strategie

Niet iedere keer is het even zinvol om een strategie te leren. Dit is dan gelukkig een strategie waar er niet geleerd hoeft te worden. Je hoeft alleen maar op te letten welke getallen jij op moet inzetten.

De Snake Bet roulette strategie staat met stipt op 1 als het om makkelijke strategieën gaat. Je hoeft namelijk alleen maar als een slang het veld te beslaan met chips.

Begin op het getal 1 en vul verder het veld op alsof je een slang neerlegt. Ieder getal dat de slang kan verbinden, doet mee om een perfecte reeks te maken. Je speelt de getallen 1,5,9,11,13,17 en dat gaat door tot het getal 35. Voor de liefhebber kan ook nog op de 1e rij worden ingezet om zo de slang helemaal af te maken.

Je kunt dus de Snake Bet roulette strategie al uitvoeren door alleen al de vorm van een slang in te zetten. Meer hoef je niet te doen, want dat is alles wat er nodig is.

Hoe lastig kan dat zijn? Je hoeft alleen maar de fiches in de hierboven benoemde volgorde neer te leggen en je kan al beginnen met het plaatsen van de snake bet roulette strategie.

Is deze strategie wat?

Wij vinden de Snake Bet roulette strategie geen benoemenswaardige strategie, maar leuk is de tactiek zeker. Verwacht er geen bijzondere resultaten mee te halen, het is echt een strategie een keer voor de grap te gebruiken.

Er zit geen bijzondere theorie achter de Snake Bet roulette strategie. Het enige wat je kunt verwachten is leuke reacties op de manier waarop jij je inzet plaatst.

Want hoe vaak zie je een slang op de roulette tafel liggen. Nooit toch?

Deze strategie is toe te passen bij online en offline roulette. Alleen zal bij online roulette niemand zien hoe mooi jouw inzet geworden is. Bij offline natuurlijk wel.