Martingale Systeem

Home »
  1. Roulette Tips
  2.   »
  3. Martingale Systeem

Het spelen van Roulette is natuurlijk razend populair bij zowel online als offline spelers. Er zijn namelijk heel spelers die dit geweldige spel het liefst dagelijks spelen. Nu zijn er voor het Roulette spelen een aantal strategieën te vinden waardoor je meer kans zou maken op winst.

Er zijn tal van strategieën online te vinden, en het is aan jou de keuze of je een van deze Roulette strategieën gaat gebruiken of niet. Voor ieder speler werkt een andere strategie en het is aan jou om te kijken of er een bij je past en of je deze wilt gaan gebruiken natuurlijk.

Wij gaan het in ieder geval hebben over een van deze strategieën namelijk het Martingale system. Er zullen veel spelers zijn die dit systeem al misschien zelf bedacht hebben, zonder zich te realiseren dat deze strategie al bestond en er ook een naam voor is.

En die naam is dan ook het Martingale system, een strategie die niet ingewikkeld is en door iedereen dus te begrijpen is. Het Martingale system is zowel bij online Roulette als offline Roulette te gebruiken. Omdat het een zeer eenvoudige strategie is, trekt deze natuurlijk veel spelers.

Je zet in op een 50/50 bet, zoals oneven en even getallen, of zwart en rood. Je begint met een lage inzet ( denk hierbij aan bijvoorbeeld de minimale inzet van de speeltafel) als voorbeeld nemen wij 2 euro als inzet.

Je zet dus 2 euro in, win je meteen de eerste ronde dan verander er niets, je begint namelijk pas met het Martingale system als je verliest. Indien je verloren hebt dan is het de bedoeling dat je je inzet van 2 euro verdubbeld naar 4 euro, verlies je weer dan verdubbel je deze 4 euro weer naar 8 euro en zo gaat het maar door.

Wanneer je dan wint heb je al je verlies weer terug en win je daar bovenop je alle eerste inzet, in dit geval zou dat dus 2 euro zijn. We kunnen dit kort even samen na rekenen, heb je bijvoorbeeld 5 keer achter elkaar verloren, dan ben je 2+4+8+16+32= 62 euro kwijt, dan zet je dus 64 euro in (het dubbele van je laatste inzet, 32 euro) en als je dan wel wint, dan sta je weer 2 euro in de plus.

Dan kun je weer opnieuw beginnen met het Martingale system en zet je weer 2 euro in, en ga je dus op die manier door net zo lang als je zelf wilt. Het aller mooiste aan het Martingale system is uiteraard dat je gegarandeerd winst zal behalen.

En nu komt de maar, de online en offline casino's zijn natuurlijk ook zelf op de hoogte van het Martingale system waardoor ze een maximale inzet per spel hanteren. Laten we zeggen dat er een maximale inzet is van 500 euro, en dat je speelt met een inzet van 10 euro.

Stel je blijft verliezen en je blijft dus je inzet verdubbelen dan kom je na het eerste verlies al op 20 euro, daarna 40 euro, dan 80 euro, 160 euro en tot slot nog 320 euro. Want van 160 naar 320 euro is de laatste keer dat je kunt verdubbelen, want na 320 komt 640, en het tafellimiet is in dat geval 500.

Win je die laatste keer dat je kon verdubbelen dan heb je dus een winst van 10 euro ( je inzet ), maar verlies je die laatste beurt dan heb je een verlies van 10+20+40+80+160+320= 630 euro! En dan gaan veel spelers zich afvragen of deze 630 euro wel opweegt tegen de 10 euro winst die je bij winst zou hebben.

En daar zijn de meningen natuurlijk over verdeeld, want je hebt genoeg spelers die graag een gokje wagen en van deze oneindige spanning houden, maar er zijn natuurlijk ook spelers die liever een rustig spel spelen met minder groot risico op verlies.

Voor het gebruiken van het Martingale system geld dus, hoe hoger het tafel limiet is hoe meer kans op winst je hebt. Maar daar tegen is natuurlijk bij verlies het bedrag dat je verliest ook veel hoger. Je kunt van te voren bekijken wat je verlies met jou inzet kan zijn, en dan kun je zelf overwegen of je het Martingale system toe wilt voegen.

Het Martingale system is dus te gebruiken bij het online Roulette spelen, offline Roulette spelen, maar natuurlijk ook bij het live Roulette spelen. Het enige wat je nodig hebt is voldoende inzet, zodat je ook daadwerkelijk je inzet kunt blijven verdubbelen.

Denk dus goed na of het Martingale system iets voor jou is, twijfel je of durf je het niet aan dan raden we je ook af om het toe te passen. Pas het Martingale system alleen toe als je zeker van je zaak bent en van de spanning die er bij komt kijken houdt. Dan kunnen wij jou verzekeren dat het Roulette spel een spannende en leuke ervaring kan worden!