We winnen te weinig met online roulette. Punt. Dat is gewoon zo. Ook offline roulette kent te weinig winnaars. We spelen te radicaal door waardoor we simpelweg meer dan 60 procent van de tijd verliezen. Als je lang genoeg doorspeelt, zullen de odds altijd in het casino haar voordeel staan. We weten simpelweg niet wat we moeten doen wanneer we aan het winnen zijn.

Hierdoor verliezen we veel geld met online roulette. Dat kan niet meer, want we moeten hier wat aan doen. We gaan vanaf vandaag een andere speelstijl voeren. Een speelstijl waarmee we de sterren van de hemel spelen en altijd met een winst eindigen. Want jawel, ook jij kunt winnen met online roulette.

Kap met hoge inzetten

De taal van dit artikel is hard maar direct. Het is namelijk nodig om je speelstijl een flinke klap van voren te geven.

Laten we starten met de eerste fout die we allemaal maken. Het inzetten van te veel geld. Dit is een beginnersfout waar we allemaal schuldig aan zijn. Hoe aantrekkelijk is het om na een verlies direct weer een grote inzet te plaatsen om je verlies terug te winnen. Inderdaad, heel aantrekkelijk.

Maar daar moeten we mee stoppen, want het zorgt voor onnodig hoge kosten. Het uitgeven van veel geld aan inzetten die niet in verhouding staat tot je budget zien we ook als een beginnersfout.

Online roulette speelt zich in een ongenadig hoog tempo af. Dit treintempo zorgt simpelweg voor dat we sneller door het geld heen zijn.

Maak korte metten met het tempo

Je kunt het tempo van online roulette ‘afbreken’ door niet iedere ronde te spelen. We plaatsen vaker hoge inzetten onder tijdsdruk. Door tijdsdruk weg te halen, nemen we rust voor de volgende inzet en kunnen we daarna verder knallen.

Pak daarom bij online roulette om de ronde een rustmoment, denk na wat je wilt, en ga dan weer verder.

Je moet niet op het tempo van online roulette mee proberen te spelen wanneer dit je te veel tijd kost. Je bent namelijk prettiger uit door met rust het tempo op te breken.

Knallen doen we later wel

Alleen met de winst mag je risicovoller spelen. Speel

nooit

risicovol met je budget. Dit zorgt voor alleen maar problemen waar je niet verder mee komt. Het makkelijkste is daarom ook om pas te gaan tellen als je op verlies staat. Met je winst zit het wel goed, maar verliezen doen we vanaf vandaag niet meer.

Verlies je, dan moet je met rust blijven spelen. Zet geen risicovolle inzetten maar probeer met rust terug te werken naar een winst.