Goede tactiek bij Roulette met 10 euro

Als je iets meer op je budget wil letten bij het spelen van online Roulette is het belangrijk en verstandig om en tactiek te gebruiken. Wanneer je bijvoorbeeld nog 10 euro speeltegoed hebt en je dit kunnen vermenigvuldigen, zal je een goede tactiek moeten gebruiken. Wel moet je dit alleen doen als je de 10 euro ook echt kunt missen, want uiteraard bestaat ook de kans dat je op een verlies uitkomt en je speeltegoed dus volledig op is. Dat is het risico van online gokken en dus ook van het spelen van Roulette. Toch houdt dit het spel leuk, spannend en uitdagend. Wat een goede 10 euro Roulette tactiek is die je toe kunt passen? Wij willen het je graag op deze pagina aan je vertellen!

Begin met een simpele inzet

Een goede tactiek is om eerst te beginnen met een simpele inzet. Kies niet voor een inzet op één getal, want dit heeft een lage winkans. Wel een hoge uitbetaling, maar de kans dat je wint is aanzienlijk kleiner dan wanneer je kiest voor een inzet op bijvoorbeeld rood of zwart. In dat geval is je winkans namelijk zo goed als 50/50. Als je 10 euro inzet op rood of zwart en je wint, dan krijg je één keer je inzet uitbetaald. Je krijgt je inzet van 10 euro terug en je ontvangt 10 euro er bovenop, waardoor er weer 20 euro in je account staat. Verlies je? Dan ben je je volledige inzet kwijt.

Heb je wel gewonnen met de 10 euro die je in hebt gezet op rood of zwart? Dan kun je weer een nieuwe inzet plaatsen als je dit wilt. Dit kan bijvoorbeeld op een kolom. Je hebt 20 euro in je account dus je kunt op twee kolommen 10 euro inzetten. Als je wint krijg je 25 euro uitbetaald en heb je je oorspronkelijke inzet van 10 euro dus weer opnieuw kunnen verhogen.

Win je 25 euro? Dan kun je deze weer inzetten. Doe dit bijvoorbeeld weer op rood of zwart. Als je daarmee wint heb je in totaal 50 euro gewonnen. Zo heb je van je 10 euro speeltegoed ineens 50 euro kunnen maken. Maar houdt er ook rekening mee dat je bij het Roulette online ook het risico loopt om je geld te verliezen.

Gebruik een strategie

Om van je 10 euro speeltegoed meer geld te kunnen maken of om een slimme inzet te kunnen plaatsen, is het ook mogelijk om een strategie toe te passen. Dat is een zeer goede tactiek voor het spelen van Roulette met 10 euro. Met een strategie kun je namelijk proberen de kans op winst te vergroten. Houdt er rekening mee dat een strategie in theorie kan werken, maar dat dit in de praktijk altijd anders kan lopen. Een strategie toepassen geeft dus zeker niet de garantie dat je iets wint. Wil je het toch proberen? Dan kun je onder andere één van de onderstaande strategieën toepassen.

  • Martingale strategie

Eén van de strategieën die je als tactiek kunt gebruiken is de Martingale strategie. Dit is misschien wel de meest eenvoudige strategie die je kunt leren voor dit spel. De Martingale strategie is namelijk niet zo moeilijk te begrijpen. Het werkt eigenlijk zo: als je verliest verdubbel je je inzet en bij winst keer je terug naar je originele basisinzet. Stel je begint met een basisinzet van €1 en je verliest, dan zet je €2 in. Verlies je weer? Dan zet je €4 in. Dit wordt €8 bij een volgend verlies. De reeks kan zich zo verder uitbreiden tot het moment dat je wint. Win je? Dan speel je de volgende ronde weer met een inzet van €1.

  • Fibonacci strategie

De Fibonacci strategie werkt volgens een wiskundige getallenreeks. In deze reeks bepalen de getallen wat je inzet gaat zijn. De inzet die je plaatst is namelijk de som van de twee vorige getallen. Daarbij bepaal je zelf wat de basisinzet is. Stel je kiest voor een basisinzet van €10. Dan kan de reeks er als volgt uit komen te zien: 10, 10, 20, 30, 50, 80, 130, 210, 340, 550 en ga zo maar door. Als je verliest ga je 1 stap vooruit in de reeks en bij winst ga je twee stappen terug.

  • Labouchere strategie

Als je de Labouchere strategie als tactiek gaat gebruiken zal je van te voren moeten bepalen voor jezelf wat je wil winnen. Stel je zet de 10 euro in die je nog over hebt en je wil hier 50 van maken. Dan moet je een reeks bedenken waarvan de getallen bij elkaar opgeteld deze uitkomst hebben. Dit is bijvoorbeeld 5, 10, 15, 20. De twee buitenste getallen bij elkaar opgeteld bepalen je inzet. In dit geval dus 5 + 20 = 25 euro.

Als je wint streep je deze getallen door. De volgende buitenste twee getallen tel je weer bij elkaar op. In dit geval dus 10 + 15. Dit is weer een inzet van 25 euro. Als je verliest, schrijf je je verlies aan het einde van het lijstje erbij. Stel je reeks is 5, 10, 15, 20 en je zet 25 euro en verliest. Dan wordt je nieuwe reeks 5, 10, 15, 20, 25. Je nieuwe inzet wordt dan 5 + 25 = 30 euro.

Inzetten op een makkelijke variant

Nog een tactiek die we aan je mee willen geven is om niet direct met een moeilijke variant te beginnen als je nog maar 10 euro in je account hebt en alles in wil zetten. Kies voor een makkelijke variant, zodat je de spelregels goed begrijpt en goed weet welke inzet je plaatst. Als je voor een moeilijke variant kiest is het risico op een verlies misschien groter dan wanneer je een eenvoudige variant kiest. Een makkelijke variant waarmee je veel ervaring hebt zal voor jou sneller een winst op kunnen leveren. Begin dus zeker niet te moeilijk.

Tips voor een goede tactiek

We willen je graag hieronder een aantal Roulette tips meegeven die je kunt gebruiken voor het spelen van 10 euro Roulette met een goede tactiek. Zo ga je goed voorbereid aan het spel beginnen.

  • Zorg dat je het spel goed kent

Het is belangrijk dat je de spelregels goed kent voordat je een gokje gaat wagen. Je moet namelijk weten hoe Roulette gespeeld moet worden. Als je je laatste 10 euro wilt inzetten is het belangrijk dat je weet welke inzetten de meeste winkansen bieden. Ken je de spelregels niet zo goed en doe je maar wat? Dan is de kans groot dat je de 10 euro verliest en je dus met lege handen staat. Dit wil je voorkomen, dus een goede voorbereiding is het halve werk.

  • Begin niet direct op een moeilijke variant

Kies niet direct een moeilijke variant, want zo maak je het jezelf alleen maar lastiger. Je moet goed weten wat je aan het doen bent. Het is dus aan te raden om voor een makkelijke variant te kiezen als je nog maar weinig speeltegoed in je account hebt staan.

  • Laten uitbetalen wanneer jij het genoeg vindt

Als jij probeert om van je laatste 10 euro meer speeltegoed te maken en je hebt een paar keer gewonnen, is het verstandig om de winst uit te laten betalen wanneer jij het genoeg vindt. Ben je met 10 euro begonnen en heb je hier nog 50 euro van weten te maken? Dan is het prima om een uitbetaling aan te vragen. Speel dus niet nog verder door als je eigenlijk al wil stoppen, want de kans dat je je nieuwe saldo verliest is altijd aanwezig. Een uitbetaling op tijd aanvragen is dus heel verstandig.

  • Speel niet net zolang door tot je wint

Blijft niet doorspelen tot je eindelijk iets wint. Dit kan je namelijk veel geld gaan kosten. Stel je hebt je 10 euro verspeelt en je hebt een nieuwe storting gedaan om alsnog iets te willen winnen. Dan heb je al extra geld ingezet dan je eigenlijk wilde. Verlies je dit geld weer? Dan heb je inmiddels al veel geld verloren. Als je net zolang doorspeelt tot je iets wint kun je al snel buiten je budget gaan en dat wil je voorkomen. Het is namelijk niet de bedoeling dat je jezelf verliest of dat je geen plezier meer hebt in het spelen van online Roulette.

Goed voorbereiden met gratis oefenen

Wil jij van elke inzet die je plaatst een winst maken als je online Roulette gaat spelen? Dan is het belangrijk dat je goed de spelregels kent. Dit is mogelijk door van te voren goed te oefenen. De spelregels zijn goed onder de knie te krijgen. Dit kan het makkelijkste door Roulette gratis te spelen. Gratis oefenen kan met een demo tegoed die je van het online casino ontvangt nadat je het spel hebt geladen. Met deze demo credits plaats je inzetten en speel je Roulette op dezelfde manier als wanneer je voor geld zou gaan spelen. De spelregels zijn hetzelfde, dus je leert al snel hoe alles werkt. Ondertussen loop je niet het risico om eigen geld te verliezen. Wanneer je denkt dat je er klaar voor bent kun je de overstap maken naar spelen voor geld.

Eigen geld inzetten wanneer jij dat wilt

Denk je dat je de spelregels goed genoeg kent en wil je nu met 10 euro Roulette gaan spelen met een goede tactiek? Dan kun je eigen geld inzetten zodra je een account aan hebt gemaakt en geld hebt gestort. Voor geld spelen is uiteraard spannend, omdat je mooie winsten kunt maken als het geluk aan jouw zijde staat. Toch is het belangrijk om ook in je achterhoofd te houden dat een verlies ook op de loer ligt. Roulette is en blijft een kansspel waarbij het geluk aan jouw zijde moet staan als je iets wilt winnen. Zet dus alleen eigen geld in op het moment dat jij er klaar voor bent en gebruik de juiste tactiek.