Je wilt geld winnen met roulette, je bent natuurlijk niet de enige die naar het casino gaat om een lekker potje te winnen. Iedereen is verliefd op de mogelijkheid om heel veel geld te winnen.

Ik ken voldoende mensen die het hele weekend aan het proberen zijn om een verlies terug te winnen. Slim is het niet, want je wilt niet nog meer verliezen.

De tips die ik heb opgesomd kijken naar het probleem waar veel mensen last van hebben. Na een verlies loopt een verlies in veel gevallen nog aanzienlijk harder op. Deze gevallen wil je het liefst voorkomen. Soms hebben we het alleen niet in de hand.

Ook ik heb dit meerdere malen meegemaakt. Hoe heb ik hier een oplossing voor gevonden? Waarom overkomt mij dit niet meer?

Wat is precies het probleem

Het probleem waar we het hier over hebben is bijzonder simpel. Spelers spelen te lang door als ze al op een verlies staan. Je wilt in ieder geval je verlies weer terugwinnen door nog harder te spelen.

Deze situaties kunnen je ongelofelijk veel geld kosten. Je gaat nog dieper in de portemonnee om je uit deze benarde situatie te halen. Op dat moment bevindt jij je op glad ijs. Je moet uitkijken voor situaties waarin de kosten je verstikken.

De ochtend daarna zal je een slecht gevoel kunnen krijgen als jij je beseft dat je net voor honderden of misschien zelfs wel duizenden euro’s hebt gegokt. Dat wil je gewoon voorkomen. Kan jij je het gevoel voorstellen als je op een dag ooit alles verliest?

En de meeste grote verliezen ontstaan door mensen die proberen hun verliezen terug te winnen. Vaak gaat het je niet lukken om een verlies daadwerkelijk terug te pakken. Je kunt van alles proberen. Verdubbelen, grote bedragen op kleine kansen inzetten of zelfs alles op een grote kans. En zelfs dan kan een kleine mogelijkheid uitkomen waarmee je alles verliest. .

Wat jij moet doen

Kan jij jezelf herkennen in een speler die wel eens aangetrokken kan zijn om na een verlies een poging te doen om alles terug te winnen? Dan moet jij direct met jezelf afspreken dat je bij een verlies waar jij je niet prettig bij voelt, direct stopt.

Je moet in deze situaties hard durven in te grijpen. Stop met spelen, ga niet door, en accepteer je verlies. Besef eens kort hoeveel een verlies kan oplopen als je op deze voet doorspeelt? Inderdaad, zulke situaties wil je koste wat kost voorkomen. .