High Limit online roulette kent veel up’s en down’s wanneer je helemaal niet voor deze vorm gemaakt bent. Je moet namelijk uiterst koelbloedig zijn wil je goed tegen deze vorm van roulette kunnen.

Er gaan enorme bedragen in high limit roulette rond. Bedragen waar een speler die hoge limieten niet gewend is, van op zijn hoeven staat te schudden.

Dit is ook absoluut de reden dat alleen spelers die high limit roulette ervaring hebben, dit moeten spelen. Het niveau kan namelijk al snel veel te hoog liggen.

Dat zijn de momenten dat er duizenden euro’s kunnen vertrekken. Dat wil je niet meemaken, waardoor je alleen high limit online roulette moet spelen als je hiertoe in staat bent. Ervaring moet er absoluut zijn. En je moet ook niet bang zijn om je geld te verliezen.

Vrij besteedbaar vermogen

Het vermogen waarmee jij high limit roulette speelt moet volledig vrij besteedbaar zijn. Dat wil zeggen dat als jij dit bedrag verliest, jij hier geen moeilijkheden van ondervindt. Het mag niet zo zijn dat jij door een groot verlies een andere rekening niet kan betalen. Speel daarom nooit en te nimmer met geld dat je niet kan verliezen.

Ik wil dit nogmaals benadrukken omdat de grootste verliezen van spelers zijn ontstaan op momenten dat ze juist wel kozen high limit roulette te spelen terwijl ze hier niet thuishoren.

Wil je roulette leuk houden? Kies dan voor een van de lagere inzetten van online roulette.

Meest logische opties voor high limit roulette

Behoor jij tot de spelers die voor high limit roulette geschikt zijn? Dan zijn er voldoende online casino’s waar je welkom bent. Dat is echter niet waar ik je hier over informeer. Ik licht je in dit artikel namelijk kort toe wat logische strategieën zijn aan de high limit roulette tafel.

Ten eerste is de strategie van het volplaatsen van de tafel de meest onverstandige strategie die er is. Spelers verliezen namelijk op deze manier soms uit het niets hun hele inzet. Er is altijd een getal of optie die niet gedekt is. En als deze optie valt, kan de complete winst met één inzet verdwijnen.

Ik moedig high limit spelers aan om te spreiden op het roulette veld, alleen ook weer niet te veel.

Speel op maximaal 8 getallen en 1 simpele kans. Hoe minder opties je inzet, hoe beter je vaak speelt. Je speelt namelijk met een lager bedrag dat een hogere uitbetalingswaarde heeft.