Uiteindelijk zouden we allemaal ontzettend graag rendabel online roulette willen spelen. Alleen hoeveel van ons lukt het echt dit op de lange termijn te doen? Wat doen we fout waardoor we het zo ingewikkeld vinden om rendabel online roulette te blijven spelen?

De grootste fout die we maken is dat we ons niet goed genoeg richten op de rendabiliteit. We zijn compleet gericht op de korte termijn winst. Maken we een keer winst dan denken we eigenlijk niet meer na wat er eerder verloren is. Maar er is een manier om het roer, hopelijk op tijd, om te gooien.

Sta je op winst, pak de winst dan

Deze opmerking kan gezien worden dat wanneer je op winst staat, hoe hoog of laag dan ook, je altijd je winst moet pakken. Dat bedoel ik natuurlijk niet. Deze opmerking moet samen worden genomen met de opmerking van de volgende paragraaf waarin ik bespreek hoe er ook een waarde aan jouw tijd verbonden zit.

Met de online roulette winst pakken wanneer dat mogelijk is, doel ik op het pakken van de winst wanneer deze het minimum bereikt heeft van een prettige winst.

Mogelijk wordt jij pas echt gelukkig van een winst van 500 euro. Maar als je met 50 euro speelt, moet jij je toch al in je handen kunnen wrijven van een winst van 50 euro? Je hebt, waarschijnlijk, binnen zeer korte tijd van 50 euro een goede 100 euro gemaakt. Dat zou je meestal niet met andere spellen dan online roulette voorgekomen zijn.

Het zou dan zeer verstandig zijn deze winst van 100 procent te pakken. Durf jij het ook?

Jouw tijd is geld waard

Vergeet alleen nooit dat als jij 5 euro winst hebt op 50 euro, jij ook jouw tijd in online roulette gestopt hebt. Het kan zo zijn dat jouw tijd bijna een vol uur heeft gekost. Mocht jouw winst met online roulette 5 euro zijn, dan zou je dus maar 5 euro in een uur hebben verdient.

Daarom raad ik je aan een bedrag aan jouw uur ’tarief’ te verbinden. Hoeveel winst per uur is schappelijk? Wees realistisch en richt niet te hoog. Dat is de enige manier om rendabel online roulette te spelen.

Combineer de bovenstaande twee tips om tot een rendabele online roulette te komen.