De zomerdagen staan dan misschien nog niet voor de deur, maar jij bent er mogelijk al wel mee bezig wat jij deze zomer gaat doen. En wie weet heb jij wel zin in een gokje als je deze zomer gaat beleven. Overal ter wereld, bijna dan, is het namelijk mogelijk om roulette te spelen. Dan mag online roulette in Nederland wel semi-illegaal zijn; in het buitenland zijn er behalve online roulette ontelbaar mogelijkheden.

Laten we gaan kijken naar wat je precies moet weten als je roulette wilt spelen in het buitenland. Er kan namelijk wat meer bij komen kijken dat je waarschijnlijk denkt.

Per land kan de algemene roulette vorm verschillen

Een van de meest belangrijke tips om er goed in te krijgen, is dat je per land diverse vormen roulette kunt verwachten. In Nederland kennen wij vooral de aangepaste vorm van Amerikaanse roulette, ofwel Europese roulette. Maar in bijvoorbeeld Frankrijk en Spanje, is Franse roulette het populairst. In Amerika speel je de originele vorm van Amerikaanse roulette en in Zuid-Amerika is dat precies hetzelfde.

En in Azie? Daar zou je zelfs een versie van roulette kunnen tegenkomen waar je nog nooit van gehoord hebt.

Interessant natuurlijk om een vorm van roulette te spelen die je niet kent. Maar vergeet nooit dat je pas een nieuwe vorm moet spelen als je deze compleet begrijpt.

Je mag niet het risico lopen dat je speelt zonder iets van deze nieuwe roulette te weten. Je loopt dan het gevaar om meer te verliezen dan dat je zou ooit zou toestaan. En dat wil je niet op je vakantie meemaken.

Houd je inzet in de gaten

In sommige landen waar je roulette kunt spelen kan het voorkomen dat niet iedereen dezelfde intenties aan de roulette tafel heeft. Je moet daarom altijd goed jouw inzet en je fiches in de gaten houden als je in het buitenland besluit roulette te spelen. Want het kan zomaar zo zijn dat anderen op jouw fiches uitzijn. En als ze eenmaal wegzijn, is het heel lastig ze terug te krijgen.

Gebruik de normale gok tips

Op onlineroulette.nl zijn honderden artikelen te vinden over algemene casino tips. Vergeet niet voordat je roulette in het buitenland zou willen spelen deze tips door te nemen. Ze kunnen je helpen om aanzienlijk beter te scoren met roulette!