Wat maken we vaak de verkeerde keuzes als we online roulette spelen. We kiezen uit het niets ervoor om door te spelen terwijl we al de winst hebben gehaald die we zouden willen halen. Het is een enorme flater als je dan tegen een verlies aanloopt. Je had nog wel zo’n mooie online roulette winst te pakken. .

Is er iets wat jij anders had kunnen doen? Jazeker. Je had kunnen stoppen toen je op die mooie winst stond. Het is menselijk dat je bent doorgegaan. Maar wat heb je daar nu nog aan? Jij had juist graag willen winnen.

Cashen? Druk dan op uitbetalen

Wil je eindelijk eens met online roulette eindigen met een winst? Dan is het enige wat je kunt doen een ram op de uitbetaal knop. Er is geen betere optie om eindelijk eens met online roulette te winnen.

Jammer genoeg gaan we allemaal veel te vaak veel te lang door. We zijn te getriggerd om door te spelen totdat we winnen. Waarom doen we dat toch als we gewoon heel graag winst zouden willen pakken? Dat is de charme van online roulette. We zijn geneigd om veel langer door te spelen dan dat we eigenlijk zouden willen. En daar verliezen we dik op.

Mijn tactiek, nadat ik deze fout meerdere keren gemaakt heb, is om wel op online roulette uitbetalen te drukken. Het is misschien saai maar het levert je wel daadwerkelijk de euro’s op waar je net voor gevochten hebt.

Er is geen goede reden om een sterke winst te laten gaan. Je wilt gewoon de winst pakken die je nodig hebt. En dat kan simpelweg alleen als je durft uit te betalen.

Verifieer en versnel de uitbetaling

Wil je snel jouw uitbetaling ontvangen? Dan is de enige optie die je hiervoor hebt het verifiëren van jouw account. Indien dit niet het geval is, zal je aanzienlijk langer moeten wachten totdat jouw winst uitgekeerd wordt.

Voor de liefhebbers van online roulette is het makkelijk: het account is volledig geverifieerd en klaar om afgeladen te worden. Heb jij je zaken ook net zo goed op orde als de echte online roulette pro’s?