Getallen en roulette, een sterke relatie tussen beide partijen. Maar mijn getal als ik roulette speel staat vooraf vast. Dat is niet het getal waar ik op inzet. Het is het getal dat ik steevast gebruik om mijn inzetten te bepalen.

Een vaste maatstaf voor het bepalen van een roulette bet. Dat is de kern van een goede strategie. Naar mijn mening kan je niet zonder een sterke maatstaf en dat dien jij ook te weten.

Je moet voor een casino spel als roulette een keuze maken. Waar durf jij op in te zetten en op welke manier.

Ik leg je in dit artikel uitsluitend uit waarom en hoe ik 25 gebruik in mijn roulette strategie. Lees het, en bepaal voor jezelf of je wat aan deze informatie hebt.

25 voor budget

25 komt als eerst en direct als belangrijkst terug in de bepaling van mijn inzet. Ik zet namelijk nooit meer dan 25 procent van mijn budget in. Als mijn budget hoger is, dan zet ik ook nooit meer dan 25 euro in. Dit is een simpele regel die ik genomen heb. Hierdoor vergok ik nooit meer geld dan dat ik zou willen. Want als je continu zou verliezen en op den duur 25 procent blijft inzetten, is je budget gewoon op. Je kan niet je budget blijven verhogen, wat vaak voorkomt als je meer hebt verloren dan dat je zou willen.

Je moet dus harde keuzes maken. Lastig, maar nodig. Deze keuzes vormen jouw succes met roulette. Daarom gaan we ook hierna nog een paar beslissingen maken die jouw inzet verder afkaderen.

De volgende stap

Omdat het kiezen van een inzet nog niet alles is, moet je ook nog kiezen waar de inzet op komt. Zet jij je inzet op getallen in? Dan zal je eerder willen spreiden als je meer kans wil maken op een winst. Alleen de winst zal ook minder snel stijgen, doordat je inzet hoger is en je winst lager zal uitvallen als je een keer wat raakt.

Het makkelijkste is om een strategie te kiezen die de 25 procent verhouding tot je budget in stand kan houden. Volg deze 25 procent altijd, en je zult makkelijk kunnen gokken. Is je budget op en kan je niet meer 25 procent inzetten omdat het minimum bereikt is, dan stop je met spelen en ga je een andere keer verder.