Kon het anders dan dat we op de woensdag met een strategie zouden komen? Gelukkig niet, want de Shotwell roulette strategie is hier om jou te bewijzen dat er goede strategieën bestaan. Of toch niet?

De meningen over deze strategie zijn weliswaar wat minder verdeeld dan bij de Martingale of Labouchere strategie. Ik merk alsnog dat velen sceptisch reageren op de Shotwell roulette strategie.

Het is niet mijn doel om jou in dit artikel te overtuigen dat de roulette kennis verwerkt in deze strategie jou zozeer gaat helpen. Ik licht uitsluitend de werking toe van dit systeem en hoe dit systeem het heeft gedaan in mijn testronde.

Als we het roulette wiel erbij pakken, kunnen we meteen ontdekken of dit een strategie is die het bespreken waard is.

De Shotwell roulette strategie toepassen

Het eerste wat we altijd doen, zoals je van ons gewend bent, is het bestuderen van de strategie. Want jij moet wel weten hoe je de strategie kunt toepassen, anders komen we nergens!

Allereerst is het belangrijk om te weten dat je iedere ronde op vijf getallen inzet. Wij kiezen doorgaans voor de getallen 6-10-16-30-35 om de Shotwell roulette strategie toe te passen. Deze getallen kiezen wij niet omdat we het mooie getallen vinden, maar door de afstand op de tafel. Namelijk 4, 6, 6, 4, 5. Waarom we daarvoor gekozen hebben? We wilden simpelweg een afstand tussen de 4 en 6 op de roulette tafel hebben. Hier zit verder geen theorie achter.

Lijkt Shotwell niet heel erg op Labouchere?

Je kunt al snel het idee krijgen dat dit een slap aftreksel van Labouchere is. Labouchere is een uitgewerkte strategie waar je iedere keer de eerste twee getallen bij elkaar optelt om tot de derde inzet te komen. Win je, dan haal je de twee buitenste getallen van je reeks af. Verlies je, dan voeg je cumulatief 1 getal toe zodat de kansen op een winst ook toenemen. Echter neemt het risico ook toe, waardoor het een risicostijgende strategie is.

De Shotwell roulette strategie is een makkelijkere strategie dan de Labouchere, omdat je alleen maar hoeft in te zetten op vijf getallen.

Shotwell roulette strategie in de praktijk

Dan gaan we de strategie testen. Want op vijf getallen inzetten is wel heel simpel. Eigenlijk is het de naam roulette strategie amper waard, maar toch geven we een klein beetje waardigheid omdat het simpelweg een spelletje blijft.

Na 100 rondes is er bijzonder genoeg vrij weinig gebeurd. Met 100 euro staan we 6 euro in de min, 94 euro dus. Na 100 rondes is dit wel een heel saaie uitkomst, met een inzet van 1 euro per getal, ofwel 5 euro per ronde. Of jij de Shotwell roulette strategie ook moet toepassen? Zie het meer als een ‘fun strategie’.

Speel gratis roulette op www.onlineroulette.nl!