Verliezen is rot en nog vaak onnodig ook. Het liefst verliezen we nooit en hoeven we alleen maar te spreken over onze laatste winst. Dat is helaas niet het geval, want we verliezen allemaal wel eens. Vaak vaker dan we zouden zien.

Er zijn ook spelers die vrijwel alleen maar verliezen en niet precies weten hoe dat komt. Het is niet altijd mogelijk om de vinger op de zere plek te leggen, alleen met roulette kan dat regelmatig wel.

Ik heb een lijstje opgesteld met stappen die jij kunt nemen om je verliezen te beperken. Want minder vaak verliezen begint bij het omlaag brengen van je verliezen.

Speel met minder geld

Het eerste wat je moet doen, is gokken voor minder geld. Te veel roulette spelers gokken nog voor te veel geld. Niet nodig, want als je goed speelt, zal je vanzelf met meer geld kunnen winnen.

Simpel gezien kan jij je huidige budget op zijn minst halveren. In principe heb je zelfs maar 10 keer de minimuminzet als budget nodig, wat vaak rond de 50 euro in totaal ligt.

Accepteer kleine winsten

Een hoge winst is niet altijd even eenvoudig te realiseren. Daarom moet je ook tevreden zijn met kleine winsten. Want als je tien keer een kleine winst binnenkrijgt, zal het uiteindelijk optellen tot een hoge winst.

Geduld is dus een belangrijke factor, waar je jezelf in moet verbeteren. Speel door totdat er winst is waar jij het idee hebt dat het kan bijdragen aan een lange termijn winst.

Opgeteld zal jouw winst namelijk veel hoger zijn dan wanneer je voortdurend verliest.

Speel niet te lang door

Die hoge winst gaat er dus niet altijd komen. Om dit te accepteren, kan je vooraf al wat afspraken met jezelf maken. Zo kan jij met jezelf afspreken dat je niet langer doorspeelt dan een half uur of uur. Sta je dan op winst, dan is dat de winst waar je het mee moet doen. Meer vergokken helpt je op geen manier, je doet er dan namelijk beter aan om gewoon het af te roepen.

De kosten zullen alleen nog maar hoger worden wanneer je te lang doorspeelt, een klassieke fout gemaakt door vrijwel iedere roulette speler.

Speel ook af en toe gratis

Met gratis roulette oefen jij voor het grote geld. Door niet direct al je geld te vergokken op de echt geld roulette tafel, kan jij leren waar je op moet letten.

De beste manier om in iets beter te worden, is door er simpelweg mee te oefenen. Gratis roulette is de perfecte oefenplek, aangezien je eindeloos kunt oefenen zonder ook maar een euro uit te geven.