Weer is er een tweestrijd gaande tussen twee grote en belangrijke roulette strategieën. Bij de eerste strategie is het de bedoeling dat je in een hoog tempo inzet. Iedere ronde verhoog jij je inzet om op den duur een forse winst te behalen. Tenminste, dat is natuurlijk het doel. Langzaam opbouwen is daarentegen juist een manier om stapsgewijs op een sterke winst uit te komen. Je bent weliswaar langer bezig, maar je bouwt wel naar een grote winst toe. Ook dit is weer afhankelijk van je geluk, maar je kan eenvoudiger een verlies beperken. Wat is verstandiger om te doen? Kan je beter snel veel inzetten of juist opbouwen?

Werking van beide strategieën?

Om te beginnen is de roulette strategie waarbij je snel heel veel inzet het makkelijkst toe te passen op getallen. Op simpele kansen zou je te weinig winnen bij een juiste kleur of reeks, dus kan je beter op meerdere getallen inzetten. Doorgaans kan je bij deze online roulette strategie het best je richten op het specifieke aantal getallen waar je op inzet. Een goed aantal zijn bijvoorbeeld vier getallen, verspreid over het complete veld. Je hoeft je niet perse iedere ronde op een vast aantal getallen in te zetten, je kan prima spreiden tussen de verschillende mogelijkheden.

Let wel op dat wanneer je fors inzet, je weet wanneer het einde komt. Als je niet wint, kan je vaak met drie rondes door het geld heen zijn. Als jij weet wanneer dat punt precies komt, kan je een ronde eerder je strategie nog aanpassen. Dit geeft jou vervolgens weer de mogelijkheid om sterker te gokken dan andere spelers.

De strategie waarbij je op de lange termijn speelt, zal voor veel spelers beter zijn. Echter doen maar weinig gokkers aan deze tactiek mee, waarbij je iedere ronde een iets groter bedrag inzet. Je kiest dus niet voor een harde stijging, maar je zet per ronde wat extra in. Het doel hiervan is om een sterke inzet iedere ronde nog sterker te maken. Het zal weliswaar meer tijd kosten om deze strategie echt effectief te laten worden, maar dat is simpelweg nodig om sterk uit het spel te komen. Daar hoort namelijk een sterke inzet bij.

Verder met roulette

Dat je een van deze strategieën kiest is natuurlijk geen probleem. Wat echter voor jou als speler waardevol is om te weten, is dat er aan iedere strategie gevaren vast zitten. Aan de ‘agressieve’ strategie zitten een stuk meer gevaren dan aan de opbouw strategie. Zo is de kans aanwezig dat je na een snel verlies snel weer geld bijstort om toch door te kunnen gokken. Het logische verloop is dat je daardoor nog meer geld verliest, wat je op geen manier windeieren legt. Daar wil je natuurlijk wat aan doen, wat kan door op dat moment op de opbouw strategie over te stappen.

Je weet wat je nu te doen staat. Ga het proberen met gratis roulette!