We weten natuurlijk allemaal dat het spelen van roulette wel wat geld kan kosten, helemaal wanneer we aan het verliezen zijn. Echter hoeft het verliezen van geld niet altijd evenveel te kosten, aangezien je door slim met je geld om te gaan bij roulette je verliezen te beperken. Hoe kan je er zelf voor zorgen dat je minder geld verliest? Dat vertel ik je weer in dit artikel zodat jij je verliezen kunt beperken en zo op de lange termijn meer geld te verdienen. Benieuwd hoe dat kan? Lees dan snel verder!roulette1

Stap 1: Kies je roulette budget

Het belangrijkste onderdeel voor het kiezen van een goede strategie is het bepalen van je roulettebudget. Het lijkt lastig, maar je moet je echt aan je roulettebudget houden. Indien je dit niet doet, bestaat de kans om meer te verliezen des te meer. Dat is natuurlijk niet de bedoeling, en daarom werken we met een vast roulette budget waar je niet van af mag wijken. De meest waardevolle tip die ik je wil meegeven is dat je alleen moet spelen met geld dat je ook echt kunt missen. Spelen met geld dat je nog voor iets anders moet gebruiken kan er alleen nog maar meer voor zorgen dat je verder in de problemen komt.

Stap 2: Wat voor speelstijl wil je voeren?

Wil je agressief of behoudend roulette spelen? Dat is iets waar je vroegtijdig al onderscheid tussen moet maken. Indien je kiest om agressief roulette te spelen, zal je hier ook voor moeten betalen. In tegenstelling tot de conservatieve speelstijl zal je minder rondes roulette kunnen spelen. Dit komt doordat je logischerwijs meer inzet op risicovollere inzetcombinaties. Wanneer je behoudend ook wel conservatief speelt, zal het mogelijk zijn om langer met je speeltegoed te doen. Je zet op minder risicovolle inzetcombinaties in waardoor je langer met je geld zal kunnen spelen. Het belangrijkste is dan ook het goed bijhouden van je inzetten. Dit helpt je verder te komen met het spel roulette.

Stap 3: Hoeveel wil je per ronde inzetten?

Afhankelijk van de door jou gekozen speelstijl, zal je per ronde een ander bedrag inzetten. Indien je kiest voor een behoudende strategie, is het mogelijk om minder per ronde in te zetten. De meest conservatieve strategieën kiezen uitsluitend voor het inzetten van de minimuminzet. Dit is dan ook die manier om het meeste plezier uit je roulette avontuur te halen.

Stap 4: Wanneer stop je?

Misschien wel het belangrijkste onderdeel van het spelen van roulette is het kiezen van het moment dat je stopt. Als je aan het verliezen bent en je hebt niet meer het gevoel dat je nog gaat winnen, is het belangrijk om op tijd te stoppen. Ga niet onnodig lang door met gokken en maak de keuze bij welk bedrag je stopt. Gok niet door totdat al je geld op is, stop wanneer je op 50 procent verlies staat. Dit is de beste manier om je verliezen te beperken.