Ik was afgelopen week op het internet op zoek naar nieuwe roulette strategieën en stuitte op de GMAT roulette strategie. De GMAT, beter bekend als Great Mathematical and Analytical Tutors is een groep bestaande uit geleerde rekenkundigen. En het zal je verbazen, maar ook deze mannen zijn niet vies van een gokje aan de roulettetafel. Ze zijn zo verzot op de roulettetafel dat ze een roulette strategie hebben ontwikkeld, beter bekend als de GMAT roulette strategie. De GMAT roulette strategie is een vrij complexe maar zeer nuttige roulette strategie die je met een beetje basis kennis van wiskunde kan gebruiken. Benieuwd hoe deze theorie in de praktijk werkt? Lees dan snel verder!gmat_logo

Algebra versus Kansberekening

De vijf-koppige GMAT groep besloot afgelopen oktober om eens samen op zoek te gaan naar een roulette strategie waarmee zij op de lange termijn konden winnen. En jawel, ze vonden een roulette strategie waarmee het 2 van de 5 leden lukte om de inzet te vertienvoudigen. Let wel op, de andere 3 leden verloren, variërend van 100 tot 1000 euro. Let dus wel op dat je de GMAT roulette strategie alleen moet gebruiken wanneer je hier ook het budget voor hebt.

De GMAT roulette strategie is gebaseerd op twee verschillende theorieën, namelijk kansberekening en algebra.

De formule waarop de GMAT roulette strategie op gebaseerd is, werkt als volgt;

Getal waar je op inzet = x(x-1)(x-2)/rt N

Stel je wilt spelen met 8 euro (x), dan zet je in op ;

8 (7) (6) = 336 / rt 36 (6)

336 / 6 = 56

Ga vervolgens op zoek naar twee getallen die samen op te tellen zijn tot 56. (bijvoorbeeld 25 en 31. Zet op deze getallen in. Indien je niet wint, ga je verder met de volgende formule.

N= 36 1/tm 36 bij Europese roulette (0 niet meetellen)

Verlies je? = x(x+1)(x+2)/rt N

Dus; 8 * 9 * 10 / 6 = 120

Dat betekent dat je nu niet meer met 2 getallen kunt inzetten. Je moet dus vier getallen gebruiken om de score van 120 punten te halen. Dat doe je bijvoorbeeld door op 28,29,31 en 32 in te zetten.

Je totale inzet is dan 32 euro, vier keer zo hoog als je vorige inzet dus. Omdat dit een behoorlijk agressieve roulette strategie is, is het belangrijk dat je deze strategie alleen speelt wanneer je de beschikking hebt over een behoorlijk budget.

Win je? = x(x-2)(x-3)/rt N

Als je wint gaat je inzet dus omlaag. Met de bovenstaande formule kan je precies uitrekenen wat je volgende inzet gaat worden.

Namelijk;

8 * 6 * 5 / 6 = 40. Je kunt dus inzetten op 2 getallen, bijvoorbeeld 16 en 24. Als je weer wint gaan we naar de volgende formule waarmee het mogelijk is om op slechts 1 getal in te zetten. (x(x-3)(x-4)/rt N) Ben je op een punt gekomen dat de totale waarde onder 16 komt? Dan is het belangrijk dat je direct stopt, aangezien je dan op je hoogtepunt zit.