Dit klinkt als een echt agressieve strategie. En wat bleek, is dat ook precies wat de Pump online roulette strategie is. Wat een tempo gaat er in dit systeem om. In een ongenadig hoog tempo wordt dit spel gespeeld.

Maar Nadia. What the hell is nu eigenlijk een Pump online roulette strategie? Waar zit de lijn bij dit systeem?

Om je meer te vertellen over deze strategie heb ik een uitleg over de Pump online roulette strategie volledig uitgewerkt.

Wil je meer weten over het pumpen en daarna dumpen met roulette? Dan is dit de uitleg die je nodig hebt.

En let wel op: dit is een zeer risicovolle strategie.

Uitleg Pump online roulette strategie

Om te beginnen laat ik je nog maar eens vertellen hoe risicovol de Pump online roulette strategie is. Dit is een uiterst risicovolle strategie die met zorg uitgevoerd moet worden. Zelfs dan, is de kans groot dat je verliest.

De winnaars zullen echter kunnen profiteren van een mooie winst.

Dus, wat moet je doen?

De Pump online roulette strategie werkt als volgt.

Iedere ronde gaat er 100 euro gereserveerd worden. Je speelt dit spel maximaal vijf rondes.

Van deze 100 euro, pak je tien fiches a tien euro per stuk. Vijf van deze fiches zet je in op een enkele kolom. De andere vijf mag je verspreiden over getallen die zich in deze kolom bevinden. Dat wil zeggen dat je dus in een enkele kolom speelt.

Deze tactiek herhaal je maximaal vijf rondes.

Dat wil zeggen dat je dus 500 euro maximaal kunt verliezen.

Mocht je winnen, dan kunnen de winsten enorm oplopen.

Het is dus vooral een kwestie van geluk hebben. Als het jou lukt om meerdere keren een getal goed te raken, kan je veel roulette fiches tot jouw account rekenen.

Waarom is dit zo risicovol?

Niet iedereen heeft 500 euro klaarliggen. Deze Pump online roulette strategie is daarom ook met 50 euro te spelen. Als 500 euro voor jou te veel is, moet je absoluut niet met dit bedrag gaan spelen. Kies voor een bedrag dat beter bij jou past. Bijvoorbeeld dus 50 euro op low limit roulette. Of 5 euro op 10 cent roulette.

Schiet niet uit de bocht door met te veel geld te gaan gokken. Hier ga je wekenlang spijt van krijgen als je het verliest.