Ieder spel dat je in een online casino speelt mag gerekend worden tot online gokken. Roulette is een gokspel. Blackjack en Multi-poker net zo goed. Tijdens gokken heb jij waarschijnlijk een doel dat velen met jou hebben: geld winnen. Om geld te winnen met online gokken kan je echter twee wegen kiezen. De makkelijke en moeilijke weg. De makkelijke weg naar het geld kan zeer risicovol zijn. Je wilt namelijk snel geld winnen. Je hebt kortom helemaal geen zin om de moeilijke weg te nemen. En de makkelijke weg? Is die wel slim?

Ik probeer je een lijn te geven die jij kunt vastpakken om de juiste weg te vinden. Het belangrijkste is dat jij weet dat er geen makkelijke manier is om veel geld te winnen.

De makkelijke weg

Dan vraag jij je nu wel af wat dan de makkelijke roulette weg is. Welke weg volg je als je het op zijn makkelijkst wil doen. Als je roulette speelt zoals je dat op de simpelste manier zou doen. Heel simpel, dat doe je door zeer risicovol met veel geld te spelen. Je wilt dan in een paar rondes geld winnen dat genoeg is om te kunnen stoppen.

Een speler die bijvoorbeeld pas tevreden is als er 5x de inzet teruggewonnen is, is hier een voorbeeld van. 50 euro op 3 getallen en we hopen te gaan winnen. Snel en makkelijk. Maar niets is minder waar.

Dit is de snelste manier om lekker je geld aan roulette te verliezen. Onverstandig op zijn minst.

De makkelijke weg is de slechtste weg. De beste weg is de moeilijkste weg. De weg waar roulette jou kan belonen voor jouw inzet.

Dit is de moeilijke weg

Een moeilijke route nemen om roulette geld te winnen. Lijkt een beetje onnodig.

Dat is het als het aan mij ligt niet. Deze weg pak je telkens als je tien procent winst heb jouw winst weg. Deze winst leg je apart totdat het gelijk is aan jouw budget. Dat betekent dat je over meerdere keren roulette deze winst bij elkaar zal spelen.

Je zal niet in een enkele dag met roulette het geld bij elkaar winnen. Elke dag win je een beetje. En dat beetje is genoeg om een leuke winst mee bij elkaar te spelen. Moeilijk en kost veel tijd, maar het is het allemaal waard.