Sommige spelers zweren erbij: het burenspel is het nummer een spel dat met roulette te spelen is. Het zou vele malen sterker zijn dan het reguliere veld en de potentiële winsten hoger.

Voor de online roulette kenners onder ons is dit overduidelijk iets dat deels berust op een misconceptie. Wat je ook aan de roulette tafel doet, je zal geen edge over het casino krijgen.

Alles opzijgezet, is het burenspel een roulette strategie waar vooral veel plezier uit kan worden gehaald. Zo kan het burenspel voor de gemiddelde toeschouwer indrukwekkende swings tentoonstellen.

Er zijn meerdere methodes om het burenspel te gebruiken om een mooie roulette winst te verzamelen. Ik bespreek mijn top 3.

In het kort: wat is het burenspel?

Nog nooit van het burenspel gehoord? Dan krijg je van mij een flitsuitleg om het spel in een minuut te begrijpen.

Bij online roulette en offline roulette kan je op de meeste tafels het burenspel te spelen. Dit is de zogeheten race track die boven het bekende vakkenveld van roulette ligt. Bij online roulette zal je op sommige tafels op een knop moeten drukken om de race track tevoorschijn te toveren. Bij anderen kan je direct op het veld inzetten.

De getallen op het burenspel zijn precies in de volgorde geplaatst zoals je ze ook op het roulette wiel zou zien. Als je op een getal inzet, dan zet je automatisch in op de twee getallen links en rechts van het getal waar jij je geld op hebt geplaatst.

Om burenspel te kunnen spelen moet je tenminste vijf keer de minimuminzet plaatsen. Minimuminzet 5 euro? Dan is de minimale bet op het burenspel 25 euro. In wezen plaats je dan 5 euro per stuk op vijf getallen.

Single buren roulette?

Weinig ervaring met het burenspel? Dan is deze strategie van buren bij roulette het beste begin. Bij deze vorm kies je namelijk om elke ronde om 1 buren optie in te zetten. Win je? Dan kan je door naar de volgende optie.

Double buren roulette

De tweede buren strategie die interessant is, is het plaatsen van twee bets op het burenspel. Hierdoor maak je meer kans en kan je dus ook meer winnen.

Omdat het slimmer is deze strategie bij buren toe te passen wanneer je een grotere bankroll hebt, raad ik je aan te kiezen voor deze strategie als je op winst staat. Pas daarna kan je gaan kijken of je het burenspel verder uit wilt breiden.

Buren massacre

Bij buren massacre gaan we de aanval opzoeken. Deze strategie voor buren gebruiken we alleen als we echt op een grote winst staan. We kiezen dan om volledig op het buren spel te gaan met tenminste 10 minimuminzetten op 2 getallen. Dit kan je vervolgens naar eigen inziens verhogen.