Is een goede voorbereiding echt het halve werk? Als het aan mij ligt wel. Je bent klaar om een avond hard roulette te gaan spelen in het casino of thuis. Je hebt nagedacht wat je doelen zijn voor deze avond en je gaat met een eigen aanpak spelen. Of niet?

Weinig spelers komen met een aanpak op de proppen waar ze aan durven te zweren. Ze beginnen vaak zonder enige gedachte aan het spel en denken verder niet na over wat het slimst is om te doen.

De beste voorbereiding die jij op een roulette avond kunt doen, zet ik van top tot teen voor jou uit. Ik vertel je hoe jij deze avond moet inrichten en hoe jij zo goed mogelijk aan roulette begint.

Maak een plan

Online roulette is pas compleet als je een speler hebt die weet wat er gedaan moet worden om te winnen. Het kan zijn dat jouw plan wat anders is dan een andere speler. Dat is niet vreemd, want spelers zullen sterk per strategie verschillen.

Een goed plan zal uit tenminste vijf onderdelen bestaan. Als eerst richt het plan zich op het geld dat gebruikt gaat worden om te kunnen winnen. Hoeveel geld stel jij hiervoor beschikbaar? Kan jij dit bedrag eenvoudig missen of kan je niet zonder?

Als je niet zonder kan, is de eerste vraag al snel te beantwoorden. Want waarschijnlijk speel je dan met te veel geld. Kan je het missen, dan zit je met een goede bankroll. Je kunt altijd voor meer kiezen als daar een prettige ruimte voor is. Is die ruimte er niet, dan wordt geadviseerd de bankroll laag te houden.

Vervolgens kiezen we een eindpunt. Met welke bedragen zouden we onze roulette winst afsluiten? Hoe hoog moet de winst zijn om direct te stoppen? Wanneer stoppen we als we op verlies staan? Gaan we door tot een lege roulette bankroll of als we de bodem beginnen te zien?

Zet het plan in werking

Vanaf het punt dat je de belangrijkste vragen hebt kunnen beantwoorden, kan je door naar het uitvoeren van de strategie. Vergeet nooit dat er een specifieke speelstijl gekozen moet worden. Ga je agressief spelen? Of ben je tevreden met een behoudende speelstijl?

Je kunt zelf kiezen welke speelstijl het best bij jouw bankroll hoort. Bouw je bankroll op en kies een speelstijl die daar mee in lijn is. Deze tactiek zal je helpen de bankroll gaandeweg op te kunnen bouwen.