Exotische roulette systemen zijn bij jullie in trek. Daarom wil ik absoluut ook deze keer weer een systeem bespreken dat alle vinkjes kan pakken als het om exotische strategieën gaat. Het Ni Ha Li roulette systeem is een van de meest unieke systemen die ik de laatste jaren heb gezien.

Wat deze strategie zo bijzonder maakt is dat het de roulette tafels op een ongenadig hoog tempo zal proberen te bespelen. Je hebt diepe buidels nodig om maar enigszins deze strategie in te zetten.

Een uitleg van het Ni Ha Li roulette systeem? Ik leg je per onderdeel uit hoe je dit systeem kunt gebruiken in de praktijk.

Oke, wat is het Ni Ha Li roulette systeem precies?

De naam Ni Ha Li komt van de vrouw die in 1932 dit systeem ontwikkelde. Roulette was al op jonge leeftijd haar favoriete spel, wat overigens voor Chinezen bijzonder uniek is. Roulette is namelijk aanzienlijk minder populair in China dan in Europa en de Verenigde Staten. Dat juist daar dus het Ni Ha Li roulette systeem vandaan komt, is des te interessant.

Dus dat is waar de naam vandaan komt. Maar hoe werkt het dan?

Werking Ni Ha Li roulette systeem

De werking is goed samen te vatten door te kijken naar het aantal fiches dat je moet inzetten. Er moeten tenminste 15 fiches zijn waarmee jij iedere ronde kunt spelen. Of dat nu fiches van 1 euro zijn of 100 euro maakt niet uit, zolang het mogelijk is om met 15 fiches per ronde te spelen kunnen we het Ni Ha Li roulette systeem gebruiken.

We gaan straks alle fiches op getallen inzetten, echter niet op 15 verschillende getallen maar op 5 volle getallen, 5 quattro’s en 5 dubbels.

De 5 getallen waar je op inzet moeten allemaal ruim los van elkaar staan. Dat doen we doordat de 5 quattro’s en dubbels rond de getallen moeten komen te staan waar op is ingezet.

Je zet dus als het waren 3 fiches per 4 getallen in. Namelijk op de quattro optie, dubbel en enkel. Dat wil zeggen dat er uiteindelijk drie viertallen zichtbaar zijn waar op is ingezet.

Deze tactiek pas je vijf keer toe, oftewel een inzet van tenminste 75 euro voor een euro per fiche en 750 tot 1500 bij 10 of 20 per fiche.

Wat waren onze resultaten met dit systeem?

Ook ik heb natuurlijk het Ni Ha Li roulette systeem getest. Er was winst, maar helaas niet genoeg om echt gelukkig van te worden. Ik heb met 10 euro per fiche gespeeld wat neerkomt op een investering van 750 euro. In totaal werd er voor 825 euro gewonnen waardoor het dus een vrij risicovolle strategie is geweest voor een beperkte winst.