Hoeveel winnen met Roulette om te verdienen?

Iedereen die Roulette speelt heeft uiteraard als doel om zoveel mogelijk geld te verdienen. Een winst behalen is natuurlijk de meest beste uitkomst als je een gokje gaat wagen. Sommige spelers vinden het spel zodanig leuk dat ze hier hun geld mee willen gaan verdienen. Zoveel winsten behalen met online Roulette dat je er van rond kunt komen aan het eind van de maand? Dat is best kunstig kun je zeggen. Het is en blijft namelijk een kansspel waarbij geluk hebben de voornaamste reden is dat je iets wint. Toch zijn er spelers die het zeker proberen om genoeg geld te verdienen met Roulette bij online casino’s of fysieke aanbieder. Maar hoeveel euro moet je dagelijks met online Roulette winnen om er aan te kunnen verdienen? Wij gingen voor je op onderzoek uit en brengen dit graag aan het licht op deze pagina.

Het gemiddelde winstbedrag per dag

Er zijn genoeg situaties te bedenken waarbij er geld verdiend kan worden met Roulette, maar hoe realistisch deze zijn is de volgende vraag. Wie zijn geld probeert te verdienen met Roulette moet er altijd rekening mee blijven houden dat dit een kansspel is waarbij er ook veel geld verloren kan worden. Wij hebben voor deze blog een bepaalde calculatie aangehouden, maar in de praktijk kan dit natuurlijk sterk afwijken. Puur omdat je nooit van te voren weet je het spel wel of geen winst op gaat leveren.

We nemen graag een bedrag van €2.100 aan wat voldoende zal moeten zijn om aan het eind van de maand mee rond te kunnen komen. Aan de hand van dit bedrag berekenen we wat er dagelijks gewonnen zou moeten worden met online Roulette om hieraan te kunnen verdienen. Als we een bedrag van €2.100 per maand aan gaan houden moet er per dag €70 worden gewonnen met het spel. Uiteraard hoeft dit niet dagelijks precies €70 te zijn, maar het gemiddelde moet hier in ieder geval wel op uitkomen. Als je gemiddeld per dag €70 zou winnen met Roulette zal je aan het eind van de maand zo’n €2.100 overhouden waarvan je kunt leven. Uiteraard is dit wel een beetje afhankelijk van het aantal dagen dat in een maand zitten, maar veel zal het er niet van afwijken.

Per dag €70 winnen met Roulette lijkt misschien helemaal zo moeilijk niet. Maar wat niet vergeten mag worden is dat het bedrag dat je wint anders is dan wat je in he geld stopt. Als je slechts €10 in gaat zetten op een dag zal het heel moeilijk worden om per dag €70 te winnen. Het is dus vrijwel onwaarschijnlijk dat je op lange termijn echt je boterham kan gaan verdienen met het spelen van Roulette online. En dat heeft natuurlijk ook te maken met de vele risico’s die dit met zich mee kan brengen.

Al snel hoge risico’s

De risico’s zullen altijd aanwezig zijn als je wil proberen je geld te gaan verdienen met het spelen van online Roulette. Als je elke dag €70 winst moet maken om genoeg te kunnen verdienen per maand, zal je volgens onze calculaties minimaal €280 op een dag in moeten zetten. Daarbij hebben we uiteraard ook rekening gehouden met de verliezen die hierbij komen kijken. Om eerdere verliezen weg te kunnen werken zijn we er daarom vanuit gegaan dat je gemiddeld twee keer zal moeten verdubbelen. Dit zorgt natuurlijk voor risico’s, want niemand weet zeker of je met een totale inzet van €280 op een dag daadwerkelijk genoeg gaat winnen. Omdat je jezelf elke dag blootstelt aan dit risico wordt het eigenlijk met de dag groter.

Stel je speelt met €280 en het is de bedoeling dat je €70 gaat winnen. Je besluit om hierbij in te gaan zetten op de kleuren op het roulettewiel. De eerste ronde zet je €70 in en de tweede ronde zet je €140 in als je bij de eerste ronde verloren zou hebben. Verlies je de tweede ronde? Dan heb je in totaal al €210 ingezet en dus verloren. In dat geval zou je in principe op een vermenigvuldiger van 5 in moeten gaan zetten om uiteindelijk een winst van €70 te kunnen behalen. Je kunt dit bijvoorbeeld doen door op 5 getallen €14 in te zetten. En dan moet je uiteraard geluk hebben dat het balletje gunstig valt, zodat je de winst van €70 daadwerkelijk behaald. Dit kan in de praktijk altijd anders lopen, dus zonder risico’s zal je nooit spelen.

Jezelf verliezen in het spel

Je hebt een duidelijk doel voor ogen en dat is het verdienen van genoeg geld met het spelen van online Roulette. Dat het niet heel realistisch is dat je hier daadwerkelijk je boterham mee kunt gaan verdienen is eigenlijk wel duidelijk. Maar wat als je het toch gaat proberen? Dan moet je jezelf er ook van bewust zijn dat dit, naast het risico op grote verliezen, ook andere grote risico’s met zich mee zal brengen. Je kunt jezelf namelijk volledig verliezen in het spel op deze manier. Bij het Roulette spelen voor geld kan er geld verloren en gewonnen worden. Maar na een paar keer verliezen is het zeker niet de bedoeling dat er constant veel geld ingezet blijft worden. Dit kan er namelijk voor zorgen dat je nog meer geld verliest zonder te winnen, waardoor het gat alleen maar groter wordt.

Op deze manier kun je ook het overzicht kwijtraken in het spel. Het risico is groot dat je alsmaar in blijft zetten en dit kan leiden tot een verslaving. Omdat je niet meer kunt stoppen en net zolang in wil blijven zetten tot je iets wint, ligt een verslaving echt op de loer. Dit moet uiteraard voorkomen worden. Het is dus erg belangrijk dat je je grenzen kent en weet wanneer je moet stoppen.

Conclusie over geld verdienen met dagelijks Roulette

Als we het principe van geld verdienen met het spelen van online Roulette gaan bekijken, komen we al snel tot de conclusie dat dit echt heel veel risico’s met zich mee zal brengen. Bij elke speelronde is het een verrassing waar het balletje gaat eindigen. De zekerheid of garantie dat je elke dag €70 verdiend met het spelen van Roulette is er dus niet. Dat houdt het uiteraard spannend, maar dit kan ook voor problemen zorgen.

Als je geld probeert te verdienen aan dit kansspel, kan het je ook juist veel geld gaan kosten. Verlies je een paar dagen achter elkaar? Dan wordt het alleen maar moeilijker om aan het eind van de maand nog genoeg over te houden. Daarnaast moet er ook altijd rekening gehouden worden met de overige risico’s van online gokken. Dit moet te allen tijde op een verantwoorde manier gebeuren. Roekeloos in blijven zetten om zo maar tot €70 winst te kunnen komen op een dag is dus alles behalve verstandig. De juiste kennis over het spel is dan ook zeker belangrijk als je toch wil overwegen om geld te gaan verdienen met online Roulette.