Ik kan je eerlijk vertellen dat ik het meerdere keren heb geprobeerd: geld verdienen met online roulette. Op voorhand durf ik je te verklappen dat dit makkelijker gedacht dan gedaan is. Want echt geld verdienen met een kansspel? Ik zou er persoonlijk niet nog een keer aan beginnen.

Dit artikel laat je dat nog eens duidelijk zien op basis van een eenvoudige berekening.

Let wel op, deze berekening is puur een inschatting. De werkelijkheid kan aanzienlijk verschillen van de onderstaande calculaties.

Je hebt tenminste 70 euro winst per dag nodig

Laten we voor deze berekening even aannemen dat jij elke dag online roulette zou spelen. Tevens nemen we aan dat 2100 euro per maand voldoende is om mee rond te komen.

Op basis van deze berekening, zouden we dus 70 euro per dag winst moeten maken. Dit bedrag hoeft niet elke dag precies 70 euro te zijn, maar gemiddeld dient dit 70 euro of hoger te zijn om op 2100 euro per maand uit te komen.

Maar winst is natuurlijk wat anders dan wat je in het spel stopt. Met een tientje inleg zal je onmogelijk iedere dag op 70 euro uitkomen. Dus waarom is het zo onwaarschijnlijk dat je op lange termijn met online roulette steevast geld kan verdienen?

Risico’s worden al snel te hoog

Om iedere dag kans te kunnen maken om zo’n 70 euro winst binnen te halen, zal je met minstens 280 euro moeten spelen. Omdat we er even van uitgaan dat je gemiddeld twee keer zal moeten verdubbelen om eerdere verliezen weg te werken, laat je dan nog zo’n paar procent risico over per dag. Deze paar procent is overigens op lange termijn aanzienlijk hoger, omdat jij jezelf dagelijks blootstelt aan dit risico.

Met 280 tracht jij telkens 70 euro winst te pakken door bijvoorbeeld op roulette kleuren in te zetten. De eerste keer 70 en de tweede keer 140, indien je de eerste keer verliest. Verlies je de tweede keer, dan is er 210 euro weg en zou je in principe moeten inzetten op een vermenigvuldiger van 5 om weer op 70 euro winst te komen. Dit zou je kunnen doen door op vijf getallen 14 euro in te zetten.

Dus, beter af en toe roulette spelen dan iedere dag

Dagelijks online roulette spelletjes doen om geld te verdienen is samengevat niet aan te raden. Op de lange termijn is de kans groot dat dit je juist geld gaat kosten. Je bent dan goedkoper en misschien wel winstgever uit als je roulette blijft spelen als een gezellig en leuk spel.