Moet je bij een spel als online roulette soms de kosten even laten gaan totdat je budget is bereikt of moet je altijd maar doelen op een goedkoop avondje uit? Ik bekijk het liever op twee verschillende manieren, waarvan ik je maar al te graag uit leg hoe ik deze twee manieren heb uitgebouwd. Want het hoeft niet altijd om de kosten te gaan, je kunt ook gewoon zelf aan de slag gaan als gokker aan de tafel om met online roulette verder te spelen. Je moet blijven oefenen, wat met enige regelmaat wat extra kosten naar boven gaat brengen. Ik vind het belangrijk dat je precies weet wat hierin belangrijk is, dus lees snel verder!

Wat vind ik belangrijk?

Het is misschien wel handig dat je weet wat ik precies belangrijk vind aan online roulette en de tijd en kosten die ik daar aan kwijt ben. Om te beginnen met het voorbeeld dat roulette geld kost, dat weten we natuurlijk allemaal. Of je nu voor online roulette of offline roulette kiest, je zult altijd kosten maken, waar enigszins invloed op uit te oefenen is.

Wil je perse roulette een goedkoop spel houden en online roulette zo leuk mogelijk maken, dan zal je met zeer kleine inzetten moeten werken. Het is dan alleen mogelijk om online roulette op lage limiet tafels te spelen, opschalen is in geen manier verstandig, je zult alleen goed kunnen gokken en dit goedkoop doen aan een lage inzet tafel.

Een ander voorbeeld is wanneer ik gok dat als er ontwikkeling moet komen, dat daar ook geld in gaat zetten. Het is mogelijk om tijdens deze ontwikkeling voortdurend te winnen, maar daar mag je nooit op rekenen. Voor mij is het dan ook zaak dat ik er alles aan doe zoveel mogelijk van deze tijd te leren. Aangezien het soms redelijk wat geld kan kosten, zorg ik ervoor dat ik alles opschrijf en inventariseer. Dat doe ik bijvoorbeeld door de kosten overzichtelijk te houden, in een excelbestand staan van deze ‘oefensessies’ alle kosten op een rijtje, waardoor ik altijd weet waar geld aan uitgegeven is. Werkt een bepaalde strategie niet, dan heb ik dat wel zelf tijdens deze oefensessie kunnen leren en dan weet ik voor de volgende keer dat ik deze online roulette strategie niet meer hoef toe te passen. Dat geldt overigens ook voor vrijwel alle overige spellen die je in een online casino kunt spelen.

Wat moet jij dan nog leren?

Het is een simpele keuze die je moet maken, je hoeft namelijk alleen te kiezen tussen het willen leren van nieuwe strategieën, het beleven van zoveel mogelijk plezier. Als je perse de kosten zo laag mogelijk wilt houden, kan je het best kiezen voor een lage inzet tafel. Wil je heel veel leren, dan zou je ook altijd nog op de gratis roulette tafel kunnen leren, echter hoeft dit niet altijd een goede representatie te zijn van de echt geld roulette tafel.