Dit online roulette systeem, ook wel Mine genoemd, heb jij vrijwel zeker nog nooit gehoord. Dat komt doordat het een aangepaste versie is op een systeem dat je mogelijk wel kent: het Vagabond roulette systeem. De Mine variant zien we recentelijk steeds vaker terugkomen. Tot op heden was er niemand die hier zijn vingers aan wilde branden. En nu wil iedereen ermee spelen. Een absolute ommezwaai dus.

Een duidelijke uitleg van het Mine systeem ontbreekt. Hierdoor weten maar weinig spelers hoe nu precies dit roulette systeem werkt.

Voor iedereen die op zoek is naar een bruikbare uitleg heb ik goed nieuws: hieronder vind je hem. Op maat gemaakt zodat jij precies weet hoe deze roulette strategie werkt.

Minen voor wat?

Minen is in het Nederlands vertaald Graven in een mijn. Oftewel, je bent aan het graven naar iets wat je graag zou willen. Dat kan goud, diamant of steenkolen zijn. Van alles dus.

Wij gaan ‘minen’ bij roulette naar het getal dat we graag zouden willen zien. Bij minen richten we ons op een enkel getal en daar bouwen we op en omheen. Een variatie aan inzetten op het desbetreffende getal en omliggende combinaties.

De mine online roulette strategie is dus een dure, maar regelmatig lonende tactiek. Je hebt een ruim budget nodig om de tactiek te kunnen toepassen. Als dit niet het geval is dan is het succesvol toepassen van deze strategie bijna onmogelijk. Dan ben je na een paar roulette rondes waarschijnlijk al door het budget heen.

Werking Mine roulette strategie

Maar hoe maak je dan gebruik van de mine roulette strategie? Dat doe je door ten eerste 20 chips te pakken van de kleinst mogelijke eenheid. Als je op een 1 euro tafel speelt, betekent dit dat je met 20 euro per ronde speelt (in totaal). Je zet eerst 2 fiches in op het getal, laten we het getal 5 als voorbeeld nemen. Vervolgens zetten we twee fiches in op iedere lijn rondom het getal 5. Daarna zetten we 2×2 fiches in op de aangrenzen 4-tallen. De overige fiches zetten we op het zestal onderin. Dus het complete vlak rondom het getal wordt aangepakt.

Dit blijf je doen totdat het getal 2 keer gevallen is in 40 beurten. Mocht dat het geval zijn, dan zal je een gezonde winst aan de Mine roulette strategie overgehouden hebben!