Pokerpro Jake Cody liet iedereen opkijken toen hij besloot zijn toernooiwinst van circa 60.000 dollar, oftewel 40.000 euro, in te zetten op rood. Alles stond op het spel. En de uitkomst zal je zonder twijfel gelezen hebben in een eerder artikel op onlineroulette.nl. Cody won dik met roulette. En daar was even later een enorme stroom van nieuwsartikelen het gevolg van.

Dat Cody lef heeft was te merken aan de wijze waarop hij dit enorme bedrag had ingezet. Zonder na te denken plaatste hij een speciale fiche op de kleur rood. En niet veel later knalde er een rood getal uit.

Dit is iets wat normaal roulette legendes doen

Cody is er zelf nogal koeltjes over als hij door Pokernews wordt gevraagd over zijn roulette winst. Hij is goed op de hoogte van de roulette geschiedenis. Zo weet hij in het interview roulette legendes als Archie Karas en Stu Ungar bij naam te noemen. Pokerspelers die zelf ook een enorme liefde hadden voor roulette.

Kennelijk Jake Cody dus ook. Hij noemt zichzelf geen ‘wilde’ gokker. Maar ook niet iemand die niet vies is van een gokje. Af en toe blackjack, craps en vooral roulette kan hij niet laten gaan.

De reden dat hij bij de tafel uitkwam heeft alles te maken met de vrienden van Jake Cody. Zijn vrienden vertelden hem hoe bizar het zou zijn als hij zijn winst ook nog eens kon verdubbelen aan de roulette tafel.

Dus, waarom zou je het dan doen?

Dan is de vraag natuurlijk waarom hij dat dan nog doet ook. Wij zouden persoonlijk niemand aanraden zulke bedragen op roulette in te zetten. Je loopt namelijk enorme risico’s.

Jake Cody is echter een pokerspeler met meer dan vijf miljoen dollar op zijn naam. Dan is zo’n inzet van 40.000 euro opeens niet zo heel veel meer.

En als je er dan ook nog eens in slaagt om te winnen, ben je echt het baasje.

Hoe voelt zo’n winst?

Als je op roulette zoveel inzet en ook nog eens goed gokt, dan voel je je echt een koning. Het balletje kwam ook nog eens direct in een rood vak. Geen gestuiter, maar direct uitsluitsel. Wat een heerlijk moment was dat om mee te maken. Zoveel geld winnen met roulette en daarna heerlijk kunnen feesten met je vrienden van dat geld!