Vandaag weer even iets totaal anders, namelijk een doeltreffende tactiek om snel geld te winnen op een online roulette tafel. Ook hier weer de kanttekening, je kunt net zo goed geld verliezen dan winnen, dus vergeet nooit dat er risico’s aan roulette verbonden zijn.

Ik leg je twee bekende tactieken uit om snel van 25 euro, 100 euro te maken. Dit is voor velen al een zeer interessante toename van de bankroll, aangezien je toch voor een stijging van drie keer gaat.

Ben jij ook klaar om twee tactieken te leren om snel van 25 een mooie 100 euro te maken? Lees dan snel verder hoe jij dit kunt doen!

Tactiek 1: Double Up

Deze tactiek is een van de risicovolste tactieken die wij kennen, maar kan zeker lonend zijn. Persoonlijk gebruik ik deze tactiek alleen na een aantal verliesgevende rondes. Deze tactiek moet in principe alleen gebruikt worden wanneer er voldoende bankroll aanwezig is en je hier niet emotioneel aan verbonden bent. Want deze tactiek is een risicovolle tactiek die niet te licht moet worden opgevat.

De tactiek werkt als volgt. Stel je hebt een bankroll van 25 euro, dan gaat de bankroll gedeeld door vijf om je inzet te plaatsen. In totaal zet je in je eerste ronde al je hele bankroll in. Je zet vier keer 5 euro op alle 1/3 kansen. Dat betekent dat je twee aan de linker kolom kunt inzetten (12 getallen) en op twee rijen kunt inzetten. Kies er wel voor om op twee rijen in te zetten en niet de inzet op 1 rij of op 1 kolom. Je zet dus op twee kolommen en twee rijen in. De laatste vijf euro gaat op een kleur, zwart of rood.

Vervolgens laat je de fiches staan totdat je op 100 euro zit. Zo simpel is het! Als het geluk aan jouw kant staat, lukt het om de 100 euro binnen relatief korte tijd te halen. Het belangrijkste aan deze tactiek is vooral dat je de discipline hebt om aan deze strategie vast te houden. Je moet niet afwijken van het plan.

Getallen spreiden

De 25 euro die je voor deze tactiek gaat gebruiken, spreiden we voor 5 euro per ronde. Je zet op vijf getallen 1 euro in en dat laat je zolang mogelijk staan. Pas als je in de buurt van 100 euro komt, stop je met spelen en ga je ook niet door.

Ook hier is het van groot belang dat het je even meezit, maar als dat dan ook zo is, kan je wel 75 euro winst bijschrijven.

Probeer vooral eens een van deze twee strategieën en laat ons weten wat jouw resultaat was!