We hebben weer een nieuwe online roulette strategie gevonden! Deze keer heeft het een tijdje geduurd, want het was voor het laatst in september dat we konden berichten over een nieuwe roulette strategie. Gelukkig is het nu allemaal weer mogelijk, want er zijn maar liefst drie nieuwe roulette strategieën de afgelopen weken gevonden. Onze favoriet verklappen we nog even niet, maar deze week bespreken we de Get Lucky online roulette strategie.

De Get Lucky online roulette strategie is een unieke strategie die zich, zoals je al had verwacht, mogelijk, richt op het geluksaspect van roulette. Je moet dus zeker vertrouwen hebben in geluk als jij deze strategie gaat gebruiken. Want als je iets nodig hebt voor het slagen met deze strategie dan is het wel geluk.

Lees snel verder voor de complete uitleg van de Get Lucky online roulette strategie!

Lucky? Jazeker!

Bij de Get Lucky online roulette strategie staat geluk zeker centraal, want het is een zeer progressieve strategie waar je maar op weinig getallen inzet. Er wordt van jou dus verwacht dat je zeker 3 keer de minimuminzet plaatst op tenminste 1 getal tot een maximum van 3 getallen.

De achterliggende gedachte van de Get Lucky online roulette strategie is dan ook om vooral structuur aan te brengen in je spel en niet zozeer voor hoge winsten te zorgen.

Natuurlijk, de makers van de Get Lucky online roulette strategie hebben als doel gehad hier ook veel mee te winnen. Echter zijn zij vooral van mening dat je pas op lange termijn geld kunt winnen als je weet hoe je slim moet gokken. En dat kan volgens hun alleen door een sterke structuur te verwerken in roulette strategie.

Dat is dan ook precies wat de Get Lucky online roulette strategie doet. Je krijgt van deze strategie een soort roadmap mee waar je iedere ronde op kunt kijken om weer een keuze te maken.

Stel je voor jij speelt op een tafel met een minimuminzet van 10 euro, dan moet je tenminste 30 euro per ronde klaar hebben staan om in te zetten. Je mag zelf uitkiezen of jij op 1 getal inzet, of dat je dat op 2 of 3 getallen doet. De strategie geeft aan dat het verstandiger is om op niet meer dan 3 getallen in te zetten en ook niet meer in te zetten dan drie keer de minimuminzet. Kies er dan ook voor hier niet buiten te gaan.

Vervolgens moet jij je iedere ronde vasthouden aan de inzet van drie getallen en de hoogte daarvan. Je mag wel van getallen wisselen als je liever op andere getallen inzet, maar je mag niet opeens je inzet verhogen of op meer getallen inzetten. Weet dus wat je doet!

Wil jij meer over roulette strategieën te weten komen zoals de Get Lucky online roulette strategie? Lees dan hier onze pagina met tal van goede roulette strategieën!