Rambo op de roulette tafel? Dat moet wel een heel agressieve strategie zijn. En dat is het ook, want Rambo roulette is een van de meest aanvallende roulette strategieën die wij tot nu toe op de roulette tafel hebben gezien. Wat online roulette met Rambo kan doen is buiten verwachtingen, want je gaat echt hard tegen de stroming in zwemmen als jij Rambo roulette gaat spelen.

De strategie is zeer risicovol en is alleen weggelegd voor de waaghalzen onder ons. Vergeet niet dat je behalve winnen, ook flink kunt verliezen met de Rambo roulette strategie. Wees dus op je hoede en kijk uit, speel de Rambo roulette strategie alleen als je daar ook het budget voor hebt!

Dit is hoe de Rambo roulette strategie werkt

Gelukkig werkt deze strategie vele malen makkelijker als bekende strategieën zoals de Angelika strategie en de Labouchere strategie. Je hoeft niet lang na te denken om te ontdekken hoe deze strategie uiteindelijk werkt, want je moet repeterend werken. Je kunt de Rambo roulette strategie qua risico het best vergelijken met de Martingale strategie, waar je bloedruk evenredig met je inzet stijgt.

Naarmate je de Rambo roulette strategie uitvoert, zal je dus ook meer adrenaline krijgen. Het is belangrijk dat je weet dat je niet zomaar je inzet moet veranderen. Stoppen kan altijd, maar verhogen niet. Volg de Rambo roulette strategie zoals dat beschreven is en wijk daar niet van af. De enige manier dat je hier van af kan wijken, is door te stoppen. Alle overige manieren zijn te risicovol en verhogen de kans op falen.

Uitwerking Rambo roulette strategie

Wat je moet doen:

Je begint met een budget van tenminste 300 euro. Je kiest meerdere getallen om op te spelen en 100 euro van je budget gaat op een simpele kans. Dat kan zijn rood, zwart, even, oneven, hoog of laag. Welke kans je kiest maakt dus niet uit, zolang het hier maar om een simpele kans gaat en niet om een getal.

De 200 euro die je over hebt, zet je op vier kolommen of rijen in. Je zou bijvoorbeeld op 2 rijen en 2 kolommen in kunnen zetten. Vervolgens, wanneer je complete budget op tafel staan, betekent dit dat je op tenminste 90 procent van het speelveld hebt ingezet. De kans dat je wint is dus groot, maar als er een getal uit de 20 procent komt, ben je direct alles kwijt. Je bent dus met een redelijk risico aan het spelen.

De volgende stap is om autoplay aan te zetten. Je zet het aan voor tenminste 20 rondes. Als het aanstaat, stap je weg van je computer, tablet of laptop (of zelfs smartphone) en je laat het roulette wiel zijn werk doen. Na 20 rondes kijk je of je nog geld over hebt en je op winst staat. Is dat het geval, dan is dan mooi meegenomen. Niet gewonnen, dan kan je ervoor kiezen precies dezelfde strategie (Rambo roulette strategie) nog een keer uit te voeren of om te stoppen.

Speel de Rambo roulette strategie daarom nu!