Op een los getal bij roulette inzetten, het is volgens diverse roulette experts misschien wel het beste idee dat jij kunt hebben. Het eindeloos inzetten op simpele kansen zoals rood en zwart is volgens hun een oude strategie. Deze strategie werd door velen gebruikt op basis van de Martingale theorie, waar we de laatste tien jaar steeds minder op kunnen vertrouwen. Het inzetten op een los getal is op meerdere redenen interessant, waarvan ik je straks ook nog wat insights vertel. Hoe meer jij leert van inzetten op een los getal, hoe beter je begrijpt op welke manier jij het maximale uit roulette kunt halen. Het is geen wonderspel dat roulette, je moet gewoon een lange adem hebben om te wachten totdat jouw getal valt.

Wel of niet spelen met een geluksgetal?

Omdat ik in dit artikel mij richt op een enkel los getal, mag dat prima jouw geluksgetal zijn. Voor het gemak raad ik je aan bij deze strategie voortdurend hetzelfde getal aan te houden. Dit doe ik omdat je dan ook niet het gevoel kan krijgen dat jij nét het verkeerde getal had gekozen omdat je vorige ronde een ander getal had. Als jij de hele tijd met hetzelfde getal los speelt, dan hoef jij je dus ook niet te bekommeren om het feit dat er soms een getal kan vallen dat jij eerst in gedachte had. Wanneer jij een los getal kiest, kan jij je aan dat getal vasthouden en je daar alleen om focussen. Dit scheelt je redelijk wat stress en je hoeft overigens ook alleen maar te juichen bij dat ene getal, lekker makkelijk!

Waarom moet jij met een los getal spelen

Bij een los getal heb je niet met de restrictie te maken dat je alleen een minimuminzet dubbel mag plaatsen. Wil jij op een simpele kans inzetten, dan mag je hier niet de minimuminzet op plaatsen. Je mag hier alleen op inzetten wanneer je twee keer de minimuminzet plaatst. Als het tafelminimum dus vijf euro is, ben jij verplicht om tenminste tien euro in te zetten op de simpele kans. Met simpele ofwel enkelvoudige kansen hebben we het over rood, zwart, even, oneven, hoog en laag. Deze rij hoef je dus alleen te gebruiken als je niet op een los getal wilt spelen. Natuurlijk zou je ook de combinatie tussen beide soorten kunnen maken, echter schiet je daar maar weinig mee op.

Een inzet op een los getal

Als je plaatst op een los getal kan je ook rekenen op een hogere uitbetaling. Een belangrijk voordeel is dus dat je met een enkele inzet op een los getal ook meer kunt winnen en al vanaf de minimuminzet mee kunt doen. Hier kan je dus wel gewoon een minimuminzet plaatsen en toch rekenen op een goede winst. Het verschil is groot, dus wil je op een los getal spelen, dan raad ik je vooral aan om dat gewoon te doen!