Wij van Online Roulette weten hoe heerlijk pittig de Doritos Roulette chips zijn. Ook op de redactie vinden we het af en toe hilarisch om onze eigen spellen te verzinnen waarmee we onze collega’s zoveel mogelijk pittige chips laten eten. Omdat wij diverse materialen voorhanden hebben waarmee we eenvoudig zo’n Doritos Roulette spel kunnen spelen, is het tijd dat jij dat ook hebt. Je kunt eenvoudig zelf of met je vrienden Doritos Roulette spelen en dat nog op een leuke manier doen ook. Simpel om en op een chipje pakken is natuurlijk helemaal niet spannend, het kan nog stukken spannender. Let wel op: Het spel kan (gevaarlijk) pittig worden dus als je niet tegen pittige chips kan, raden wij je aan dit spel ook niet te spelen. Zorg voor voldoende water en zorg er vooral voor dat jij niet verliest!

Hoe werkt het Doritos Roulette spel?

Je weet ondertussen vast wel hoe pittig de chips van Doritos Roulette zijn. Hoe meer pittige chips je tegelijkertijd eet, hoe zwaarder het zal worden. Daarom is het ook belangrijk dat alleen mensen het spel spelen die tegen pittige kruiden kunnen. Zoals je in dit artikel kon lezen, is vorig jaar een meisje onwel geworden van een zakje Doritos Roulette. Dus besluit je om het Doritos Roulette spel te spelen, dan moet je ook wel tegen een stootje kunnen.

Het Doritos Roulette spel werkt als volgt:

  1. Koop, indien je dat nog moet doen, een zak Doritos Roulette chips om het spel te kunnen spelen.
  2. Klik hier om naar de gratis roulette tafel te gaan om het spel te kunnen spelen, zorg ervoor dat je dit scherm niet afsluit om de verdere instructies te lezen.
  3. Afhankelijk van het aantal spelers kan je kiezen voor verschillende spelen. Speel je dit spel met twee spelers, dan kan je door naar stap 4. Speel je met 3 of meer spelers, ga dan door naar stap 5.
  4. Jij en je tegenstander kiezen beide voor een kleur. Jullie kunnen niet voor dezelfde kleur kiezen, je hebt dus de keuze uit rood en zwart. Draai het wiel om te kijken welke kleur er valt. Bij het getal 0 moeten jullie allebei een handje chips eten. Valt jouw kleur, dan moet je tegenstander een handje pakken. Valt de kleur van de tegenstander, dan ben jij aan de beurt.
  5. Speel je met meerdere spelers? Dan gaan we van de zes verschillende opties gebruik maken. 1-18, 19-36, oneven, even, rood, zwart. Als je met zes mensen het spel speelt of minder, kan iedereen dus een vakje kiezen. Je mag ook hetzelfde vakje kiezen. Iedere keer dat een getal valt dat in jouw vakje valt, moet jij een handje chips pakken. Valt het getal 36? Dan moeten de vakjes Rood, 19-36 en even een handje chips pakken. Valt het getal 2? Dan moeten de spelers van het vakje zwart, even en 1-18 een handje chips pakken.

Alvast veel speelplezier!onlineroulette.nl is op geen manier verantwoordelijk voor de gevolgen van het spelen van dit spel. Het bovenstaande spel is een gezelschapsspel en geen gokspel.