Veel beweren dat ze het zijn, echter kunnen maar weinig roulette spelers zich ook echt een roulette professional noemen. Er zijn nauwelijks mensen te vinden die ook echt leven van hun roulette inkomsten. Natuurlijk, er zijn meerdere mensen die grote klappers met roulette hebben gemaakt. Echter zijn er maar weinig roulette experts te vinden die dagelijks geld verdienen met roulette. Gelukkig zijn er wel een paar, en hun werkwijze is stuk voor stuk bijzonder te noemen. Ik nam twee roulette experts onder de loep en beschreef hun werkwijze.991af0c07fc5764ae479e60d0e05bc7e-2

Wim de Koning

De Koning van roulette zijn en nog ‘de Koning’ als achternaam hebben ook, roulette expert Wim de Koning kan erover mee praten. Wim woont al enkele jaren in Macau en leeft hier met veel plezier. Hij woonde hiervoor een tijd in Vegas en daarvoor in Rotterdam. Toen hij begon met gokken werd hij direct verliefd op het roulettewiel. Volgens Wim is het deels geluk dat hij dagelijks zijn geld met roulette verdient. Hoe Wim dit doet, is vrij opmerkelijk.

Wim volgt geen strategie, maar zet iedere dag een vast bedrag van 50 euro 2 keer in op rood. En wat blijkt, tot nu toe valt in Wim zijn leven 68 procent van de tijd een rood getal. Dat betekent dat Wim voldoende wint om in Macau van te leven. Let wel, Wim woont net buiten Macau dat een stuk goedkopere huizenmarkt kent. In Macau betaal je al snel meer dan drie ton voor een fatsoenlijke studio.

De tip van Wim is vrij eenvoudig, hij is van mening dat je gewoon moet doen aan de roulettetafel wat als eerste in je opkomt. Hij maakt mij nog eens duidelijk dat roulette een kansspel is en daardoor de uitkomst niet te voorspellen is. Mede daardoor is hij nog steeds verrast dat hij 68 procent van de tijd met minstens het dubbele naar huis gaat.

Dirk Vermaat

Dirk Vermaat, een voormalig advocaat uit de Zuid-Hollandse plaats Rijsoord, doet al jaren mee in het roulettevak. Ook de werkwijze van Dirk is bijzonder opmerkelijk te noemen. Dirk zet om de dag in het Holland Casino op 35 van de 36 getallen 15 keer in. Vrijwel altijd valt tenminste 1 keer een getal dat Dirk nodig heeft. Hierdoor maakt hij altijd voldoende winst om van te leven, aangezien Dirk voornamelijk zelfvoorzienend leeft. Dat betekent dat Dirk al zijn voedsel zelf groeit en zelf voor een warm water zorgt.

Het doel van Dirk is om dagelijks tenminste 40 euro te winnen. Dat is ruim voldoende voor het onderhouden van zijn leven. Ondertussen heeft Dirk zelfs al € 20.000,- opgespaard. Lekker bezig Dirk!

Conclusie

Ik schaam me er bijna voor, maar de twee bovenstaande roulette experts hanteren strategieën die helaas nergens op gebaseerd zijn. De strategie van Dirk lijkt enigszins op de Pivot Roulette strategie, echter moet er daar 36 keer op 1 getal worden ingezet en niet op 35 getallen.

Ik raad je aan om vooral het advies te gebruiken dat je beter wat minder kunt winnen maar wel je verliezen beperkt. Hierdoor is het mogelijk om op de lange termijn veel geld te winnen. Er zijn veel roulette strategieën die je kunt gebruiken om nog meer te leren van het spel roulette. Voorbeelden hiervan zijn;

– Martingale roulette strategie

– Pivot roulette strategie

– Gmat roulette strategie
– Labouchere roulette strategie
– Power Tower roulette strategie
Al deze roulette strategieën zijn te vinden op www.onlineroulette.nl!