Als ik aan nieuwe spelers het spel roulette kort wil uitleggen, kies ik er vaak voor om uitsluitend de basisprincipes van het spel toe te lichten. Iedere beginnende roulette speler heeft voldoende aan deze drie principes. Vrijwel ieder casino spel, dus ook spellen als blackjack en Caribbean Stud Poker, is uit te leggen aan de hand van enkele principes. Gokken an sich is minder omvattend dan we vaak willen denken. Daarom zal je ook geen lap tekst lezen, maar een duidelijke beschrijving van de drie basisprincipes van roulette.online-roulette-4

Risicovol of veilig spelen

Roulette is een spel waarbij we heel duidelijk onderscheid kunnen maken tussen twee speelstijlen. Je kunt roulette spelen met een kans op een hoge return en op een lage return, waarvan beide speelstijlen gepaard gaan met verschillende risico’s. Natuurlijk kan je de inzetcombinaties met een hoge return toepassen met een lage inzet en de inzetcombinaties met een lage return toepassen met een hoge inzet. Indien je dit zou doen, zou je de verhoudingen enigszins aanpassen en het risico verminderen.

Risicovol spelen met een gemiddelde inzet is vaak een inzet op een individueel getal. Deze inzet maakt het mogelijk om met een kleine omzet toch kans te maken op een behoorlijk hogere return. Stapsgewijs kan je er zo zelf voor zorgen dat je met een kleine inzet een grote winst kan verzamelen.

Het spelen van een kleur heeft als gevolg dat de kans om te winnen groot is, maar je wel moet rekenen op een lage uitbetaling. Daarom is het spelen van dergelijke kansen pas aantrekkelijk wanneer we het over grote bedragen hebben. Ook kan de Martingale strategie toegepast worden, deze strategie verlangt een behoorlijke investering voordat je met een goed bedrag naar huis gaat door uitsluitend in te zetten op rood of zwart en te blijven verdubbelen.

Overzicht bewaren

Overzicht is cruciaal bij roulette. Omdat we maar lastig invloed kunnen hebben op de uitkomst, is het belangrijk dat we in de gaten houden wanneer we aan het verliezen zijn. Indien we dit niet voldoende doen, kan het zomaar eens over zijn met de pret en moeten we onze verliezen nemen. Niets is zo belangrijk als het voorkomen van gigantische verliezen, en dit kan je doen door continu het overzicht te bewaren. Kies voor een overzichtelijke strategie of houd iedere ronde je winst en verlies bij. Dit zal je uiteindelijk helpen om zonder te veel geld uit te geven mooie winsten te behalen.

Roulette strategieën toepassen

Het gebruik van een roulette strategie helpt alleen wanneer je de roulette strategie ook echt begrijpt. Daarom is het cruciaal om je goed te verdiepen in de verschillende roulette strategieën. Er zijn online duizenden roulette strategieën te vinden, daarom ben je wel even bezig met het vinden van de juiste roulette strategie. Ga op zoek om de roulette strategie te vinden waar jij de hoogste return mee kan behalen en pas deze vervolgens toe.