Of jij nu al jaren online roulette speelt of dat het je eerste keer is. Altijd zijn er verbeterpunten te verzinnen waar iedereen wat aan heeft. Omdat het niet aantrekkelijk is om ieder moment van de dag roulette spelen, moet je ook tijd nemen om beter te worden.

De aandachtspunten voor online roulette worden maar weinig besproken. Naar mijn mening, worden ze zelfs ondergewaardeerd. Daarom heb ik de belangrijkste aandachtspunten even uit de oude doos gehaald. Dit is naar mijn mening de enige manier om weer te herhalen wat we moeten weten.

Als je goed op de hoogte bent van de aandachtspunten van online roulette, dan zal je altijd beter presteren dan andere spelers.

Schrijf je tactiek uit

Iedereen die aan een pot roulette start, begint met een tactiek. Dat kan zijn om agressief te spelen, of om alleen op getallen in te zetten. Waarschijnlijk zet je niet iedere keer hetzelfde in. Ik wil je juist wel aanraden om dit te doen, of tenminste een tactiek te maken waarmee je kunt spelen. Want dat is wat een belangrijk aandachtspunt van mijn roulette strategie inhoudt.

Je moet alles wat je van plan bent in een roulette sessie te gaan doen opschrijven. Door dit te doen, kan je vrij eenvoudig een strategie uittekenen waarmee je richting een winst kan spelen. Je moet verschillende onderdelen opschrijven op het blad of document waar de strategie komt te staan.

Ten eerste schrijf je op hoeveel je per ronde gaat inzetten. Hoeveel procent van je bankroll en hoe vaak?

Ten tweede schrijf je op waar je op gaat inzetten. Gaat dit veranderen gedurende rondes of ga je deze inzetten intact houden en niet veranderen?

Ten derde schrijf je ook op hoelang je dit gaat volhouden. Wanneer ga jij je strategie veranderen?

En tenslotte moet je ook altijd opschrijven wanneer je van plan bent om te stoppen. Werkt je strategie niet, dan moet je ook de ballen hebben om gewoon te stoppen. Overdenk wat er fout ging en werk aan een nieuwe strategie. Verwerk vooral hoe jij de volgende keer wel kunt winnen. En besef ook dat je het meest leert van de lessen die fout zijn gegaan. Want een paar keer winnen kunnen we allemaal. Wat we juist moeten leren, is hoe we de verliezen verminderen.

Pas het allemaal toe op de oefen roulette tafels

Oefenen met roulette is cruciaal, waardoor ik je er ook op wil wijzen dat je moet blijven spelen op oefen roulette tafels. Deze tafels zijn gratis en verbeteren jouw spel continu. Blijf daarom ook kijken op de tafels waar je niet voor hoge inzetten hoeft te spelen.