Heb jij ergens de voorgaande dagen of weken een mooie winst geboekt met roulette? Dan ben je vast en zeker van plan deze winst uit te bouwen. Dat is een goed plan, aangezien je met winst vrijer kan spelen. Ik raad het wel altijd aan om een deel van je winst opzij te zetten om wat leuks van te doen of te kopen. Zo heb je, ook als je alsnog je winst verliest, toch nog iets leuks gedaan van jouw winst.

Het grootste voordeel van spelen met winst is dat je straks vrij kunt spelen. Je bent niet meer de hele tijd aan het nadenken dat je met een paar rondes op verlies kunt staan. Want doordat er alleen met winst gespeeld wordt, kan jij gerust spelen zonder je zorgen te maken over winst of verlies.

Trek een ‘plezier’ deel van je winst af

Het eerste wat je moet doen, is een deel van je winst afhalen. Dat deel moet je gebruiken om iets leuks van te doen. Het is heel belangrijk om altijd met een glimlach je winst te vieren. Als je in een poging je winst uit te bouwen weer alles verliest, heb je er eigenlijk weinig plezier van gehad.

Daarom motiveer ik je om een plezierdeel te reserveren. Hiermee kan je altijd nog wat leuks doen, zelfs als jij de rest van je winst zou verliezen.

Strategisch uitbouwen

Het bedrag dat dan overblijft, gaan we gebruiken om je winst mee uit te bouwen. Stel je voor dat je 500 euro winst had. Mogelijk heb je daar 100 of 150 euro afgehaald om iets leuks mee te doen. De overige 350 a 400 euro gebruik je om mee door te spelen.

Je kunt je strategie nu enigszins aanpassen, maar je moet wel op je hoede blijven. Zo is het van zeer groot belang dat je niet met nog hogere bedragen gaat spelen. Je kunt weliswaar iets meer gaan inzetten, maar dit mag niet meer dan het dubbele zijn van wat je normaal inzet.

Iedere keer als je een grote winst erbij pakt, bijvoorbeeld met winst op een los getal, ga je niet meteen je inzet verhogen. Je blijft de tactiek vasthouden waar je op een verantwoorde manier blijft doorspelen.

Gok met normale inzetten en kijk uit dat je niet te veel inzet. Hou je hoofd erbij en je kunt vrij eenvoudig je winst uitbouwen.

Als je in een hoog tempo geld verliest, kan je er prima voor kiezen om te stoppen of een korte pauze in te lassen.

Zelf ook met strategieën spelen?

Klaar om je roulette winst uit te bouwen? Bekijk dan een van onze roulette wielen waar je kunt oefenen. Ook hebben we op www.onlineroulette.nl tips voor goede roulette bonussen.