Voordat je besluit verder te lezen, willen wij eerst duidelijk maken dat wij het spelen van Taser roulette sterk afraden. Dit artikel is puur gericht om te informeren over een opkomende hype in een hipster community in San Francisco. Wij sporen op geen manier lezers aan om zelf tasers te gebruiken om Taser roulette te spelen.

Ook al zijn wij ons ervan bewust dat de kans bijzonder klein is dat er ook maar één lezers van plan is om ook Taser roulette te spelen, vinden wij het onze verantwoordelijkheid om dit bericht in te leiden met een waarschuwing.

Ga jij geen Taser roulette spelen maar wil je puur meer te weten komen over deze bizarre hype? Dan mag je van ons verder lezen.

Russische roulette met tasers

In Europa kom je ze zelden tegen, tasers. Waar in Amerika tasers frequent door agenten worden ingezet om verdachten tot stoppen te brengen, gebruiken we in Europa eerder woorden dan fysieke acties.

Hipsters heb je hier wel genoeg, gelukkig niet zo gestoord als in San Francisco. De stad die erom bekend staat op veel gebieden vooruitstrevend en innovatief te zijn, komt ook hier als eerste mee. Taser roulette is natuurlijk niet te vergelijken met innovaties als smartphones (Apple) en cloud computing (Cisco).

Met een gemiddelde huurprijs van ver boven de 1.500 dollar per maand, is San Fran zelfs al geen goedkope plek meer om te wonen. Dat terwijl het amper zo’n bijzondere plaats is. Tenminste, dat is mijn mening ;-).

Hipsters doen het altijd net even wat anders

In het Westen van Europa komen doden met Russische roulette gelukkig niet of zelden voor. Als ze voorkomen, dan is het een stuk meer naar het oosten toe, waar wapens makkelijker verkrijgbaar zijn. In de VS, waar wapens door het overgrote deel van het volk te bemachtigen zijn, vallen ieder jaar doden door Russische roulette.

Omdat de spanning van Russische roulette kennelijk zo interessant is, zijn er veel alternatieven gekomen. Van de extreme variant met een revolver tot de leuke variant, met eieren (egg roulette).

Dat Taser roulette net weer een aanzienlijk aantal stappen verder is, was te verwachten.

Dit is hoe Taser roulette gespeeld wordt?

De kans dat je sterft of blijvend letsel overhoudt aan Taser roulette is natuurlijk vele malen lager dan Russische roulette. Bij dat spel is de kans op overlijden bijna 100 procent voor een van de deelnemers.

Toch is Taser roulette bijzonder gevaarlijks. Het werkt als volgt. Omstebeurt wordt er met een Taser op het hoofd gericht. Gaat de taser af, dan heb je bijzonder veel pech en zal je een flinke klap krijgen. Russische roulette maar dan met een Taser.

Ons advies? Doe geen Taser roulette.