1 Euro per ronde image

Wil je graag lage inzet roulette spelen, zodat je nog niet teveel risico loopt of je de kans hebt om een nieuwe strategie uit te proberen? Zorg ervoor dat je bijvoorbeeld met €1 per ronde speelt, waardoor je met een klein bedrag toch tot een mooie winst kunt komen.

Zet je in op een enkel getal en blijkt de kogel daar inderdaad op tot stilstand te komen in de cilinder? Dan win je 36x je inzet, wat betekent dat je €36 incasseert. Speel je dit spel 10x met een inzet van €1?

Dan win je zomaar €360 en kun je alweer een keer heerlijk op vakantie. Wat dat betreft kun je ondanks de lage inzetten bij roulette toch een mooi bedrag winnen.

€1 roulette spelen

snelle draai knop

Je kunt €1 roulette spelen via de mooie software van Netent. Dit betekent dat je kunt rekenen op een overzichtelijke tafel met bijvoorbeeld informatie over de speciale inzetten. Bekijk de warme nummers van dit moment, of bekijk de koude nummers en zie waar je in ieder geval van weg dient te blijven.

Uiteraard kun je zien hoe vaak er een even of een oneven nummer valt, net als bijvoorbeeld de rode en de zwarte kleuren. Op die manier kun je zelf bepalen waar je de €1 op in wenst te zetten, om een zo groot mogelijke kans op winst te maken.

Dankzij de roulette spellen met een lage inzet hoef je niet direct te hard van stapel te lopen en heb je bijvoorbeeld de mogelijkheid het spel eerst eens onder de?knie te krijgen. Heb je roulette in het verleden wel eens gespeeld, maar daar online bijvoorbeeld nog geen ervaring mee?

Je kunt een reguliere draai spelen, of zorgen voor een snelle draai om er direct achter te komen wat je inzet bij de lage inzet roulette op zal leveren.

Enkelvoudige kansen roulette

De lage inzet roulette is onder andere goed geschikt om enkelvoudige kansen te spelen, waarmee je ervoor zorgt dat je nog niet teveel risico hoeft te nemen. Zet bijvoorbeeld in op de even nummers, of aan de andere kant juist op de oneven nummers.

Je hebt een kans van bijna 50% dat je goed zit, waardoor je in bijna de helft van de gevallen winst kunt pakken. Doe je dit een aantal keren op rij? Dan verdien je een leuk bedrag met lage inzet roulette. Verlies je een potje, of gebeurt dit je een paar keer op rij?

Geen probleem, het is een bekende roulette strategie om je lage inzet steeds te verdubbelen, zodat je het verlies uit de vorige ronde terug kunt verdienen. Zet bijvoorbeeld eerst €1 in en verdubbel dit de volgende ronde naar €2 indien je verlies.

Verdubbel het vervolgens weer tot €4, iets wat je bij lage inzet roulette kunt doen tot een maximum van €500 per draai. Na verloop van tijd zal je vanzelf een keer goed zitten, waardoor je de verliezen goed kunt maken.

Gratis oefenen roulette

gratis oefenen

Wil je gratis oefenen met lage inzet roulette, bijvoorbeeld om wat meer ervaring op te doen? Je kunt direct aan de slag met demo geld, je hoeft daar niet eens een account voor aan te maken.

Dit betekent dat je het spel goed onder de knie kunt krijgen, je een nieuwe tactiek kunt gebruiken of je na kunt gaan hoe heerlijk het voelt om winst te maken. Speel direct lage inzet roulette en stort een mooi bedrag zodra je het spel onder de knie hebt, om de daadwerkelijke spanning te ervaren.