Je gaat niet altijd met roulette winnen. Dat is, hoe pijnlijk het ook klinkt, de keiharde waarheid. Als we altijd met roulette zouden kunnen winnen, zou het spel allang niet meer door (online) casino’s worden aangeboden.

Wat er dus ook gebeurd, je maakt altijd kans om te verliezen, net wat meer dan de kans om te winnen. Daarom is het niet een goed idee om je te blind op een winst te richten.

Wat wel een hartstikke goed idee is, is om na te denken hoe jij de verliezen laag kunt houden. Bij roulette kan het ongelofelijk lastig zijn om na een verlies niet te proberen je verliezen terug te winnen. Soms is dat echter precies wat we moeten doen.

Maak duidelijke afspraken met jezelf

We hebben vooraf altijd een bedrag in ons hoofd dat we maximaal aan verlies accepteren. Voordat we dan ook beginnen, zien we ons budget voor het spelletje roulette als het maximale bedrag. Ook al zijn we het vooraf nooit van plan, zijn er ongelofelijk veel spelers die toch nog een extra keer pinnen of storten na een verlies.

Binnen enkele seconden maakt een speler dan de keuze om het budget te verhogen en dus nog meer verlies te accepteren. Dat terwijl we duidelijke afspraken hadden gemaakt.

De knapste eigenschap van professionele spelers is dat zij weten wanneer te stoppen en zij hier ook de discipline voor hebben. Zij kunnen zonder emoties een keuze maken, iets waar maar weinig spelers vaardig in zijn.

Daarom is een duidelijke afspraak over het bedrag waarop jij van plan bent te eindigen de manier om je roulette verliezen laag te houden. Op termijn merk je dan al snel dat de verliezen dalen en jij een succesvollere roulette speler kan worden.

Neem een afkoelperiode na een verlies

Verlies je dan toch een keer meer dan dat je met jezelf had afgesproken? Dan is het uiterst verstandig om een afkoelperiode in te lassen. Tijdens deze afkoelperiode spreek jij met jezelf af hoe jij er voortaan wel voor gaat zorgen dat je niet meer vergokt dan afgesproken en verbeter jij je spel.

Jij kunt je spel verbeteren door gestructureerde te spelen, beter na te denken tijdens het spel en voortaan wél te stoppen wanneer dat nodig is. Als je dan de volgende keer weer roulette speelt, weet je waar je wel op moet letten.

Zoals je merkt is het maken van afspraken waar jij je aan kunt houden ongelofelijk belangrijk. Het is de enige manier om echt consequent de verliezen te beperken en de winsten de verliezen te laten overstijgen.

Ben je na je afkoelperiode klaar om weer met een fris gevoel te spelen? Dan kan je eerst op onze online roulette oefentafels weer de focus terugkrijgen. (Kan via www.onlineroulette.nl)