We hebben allemaal een andere bankroll als we roulette spelen. Dat zorgt ervoor dat het lastig is om een roulette strategie te realiseren die op iedereen van toepassing is. Dat kan namelijk niet. Hierdoor zijn veel roulette strategieën onbruikbaar, terwijl voor velen het lijkt alsof ze juist wel te gebruiken zijn.

Ben jij juist zoekende naar een manier om je roulette bankroll te optimaliseren? Wil jij zoveel mogelijk waarde halen uit je bankroll en hier efficiënt mee omgaan?

Ik heb diverse tactieken waarmee je het maximale uit je roulette bankroll kunt halen. Middels deze tactieken, zal je eenvoudiger een leuke winst behalen door te zeilen met de riemen die je al hebt.

Benieuwd? Lees dan snel verder!

Dit moet je eerst doen

Voordat jij ook maar gaat kijken hoe je het meeste uit je roulette bankroll kunt halen, moet je eerst nagaan of de huidige hoogte van de bankroll wel goed is. Velen stoppen te weinig of juist te veel geld in hun bankroll, waardoor ze voortdurend met een verkeerd bedrag gokken.

De eerste stap die je dan ook moet nemen, is om je bankroll aan te passen. Dit is het belangrijkste wat je moet doen om ook fijn te kunnen spelen. Kijk goed naar het verleden om te bepalen welke bankroll je moet kiezen. Heb je de ervaring dat je vaak te weinig of juist te veel bankroll had? Verloor je binnen enkele minuten al je geld, of had je altijd het idee dat je te veel aan het inzetten was.

Deze vragen helpen jou bij het vormen van de ideale hoogte van je bankroll. Denk daarom goed na en probeer op een getal uit te komen dat past bij jouw speelstijl. Pas dan kan je pas echt succesvol roulette spelen.

Kleine inzetten

Het is van groot belang dat je uitsluitend op kleine inzetten speelt als je het maximale uit je bankroll wilt halen. Hoe hoog je bankroll ook is, je moet wel met de juiste inzetten spelen. Als je met te hoge inzetten speelt, zal je minder lang kunnen spelen en haal je dus juist niet het optimale uit je bankroll. Wanneer jij echter je bankroll aanpast of jij je inzetten aanpast, zal je met grote eenvoud veel meer uit je bankroll kunnen halen.

Oefen eerst, speel dan

Je moet pas verder gaan met het spelen van roulette voor echt geld, als je voldoende geoefend hebt. Het is namelijk ontzettend belangrijk dat er voldoende zelfvertrouwen is. Dat krijg je alleen als je merkt hoe jouw nieuwe tactieken werken, en dat doe je door veel te oefenen. Ga daarom pas verder als je met de volle honderd procent aan het werk kan!