Ben jij opzoek naar een winnend roulette systeem dat jij bijvoorbeeld voor online roulette kunt gebruiken? Wil jij proberen om het maximale uit een roulette tafel te halen? Dan is dit een van de roulette systemen waarmee je wel eens flink zou kunnen winnen.

Het is algemeen bekend dat geen roulette systeem bestaat waarmee je gegarandeerd wint. Wat we echter wel weten, is dat met roulette systeem je wel gestructureerder speelt. Hier zitten veel voordelen aan, waaronder het eenvoudiger behouden van winst en het voorkomen van verlies.

Met een gestructureerd roulette systeem voorkom je namelijk dat je te veel uitgeeft. Als je namelijk over een bepaald verlies heengaat, moet je volgens een goed en winnend roulette systeem stoppen. Dat is dan ook de kern van het roulette systeem dat ik hieronder met je bespreek.

Dit is hoe wij het roulette systeem inrichten

Let op: dit is een systeem dat voor dit artikel ontwikkeld is en 1000 rondes is getest. Het hoeft dus absoluut niet bij jou te werken. Misschien werkt het wel, maar misschien ook niet.

Test het systeem uit, analyseer de resultaten en bepaal voor jezelf of je met dit systeem langer wilt doorspelen. Het is een systeem dat 110 euro, 55 euro of 11 euro inzet. Je kan ook voor nog hogere opties gaan (x2), dus dan zou je kunnen spelen voor 220, 440, 880 etc. per ronde.

Wij hebben deze strategie 1000 rondes geoefend op een simulatie. Dat betekent dat we niet daadwerkelijk het bedrag hebben ingezet waar we hieronder over spreken. Over het algemeen verliep de strategie en de test goed. Met een winst van 844 euro op een inzet van 110 per ronde, is er een aardige winst behaald.

Dit is hoe het winnend roulette systeem werkt

Je speelt niet zozeer met een winnend roulette systeem omdat je weet dat je gaat winnen. Je speelt omdat je structuur wilt. Je wilt een goede strategie om verantwoord mee te spelen.

Voordat je met dit systeem start, moet je dan ook goed naar je bankroll kijken. Kies uitsluitend het bedrag als inzet dat bij jouw bankroll past. Voor velen is dat 11 of 55 euro. Voor enkelen is het hierboven. Je zit al bij highrollers als je met meer dan 55 euro per ronde speelt. Overdenk welke inzet bij jouw winnend roulette systeem past.

Om het systeem in te zetten, zet je 1 fiche met 1 euro (voor 11) of 5 (voor 55) of 10 (voor 110) in op 11 schuine vlakken. Dat betekent dat je bijvoorbeeld op 4&7, 5&8, 6&9 maar ook op de quattro’s inzet. Je plaatst kortom 11 fiches. Deze 11 fiches laat je staan. Vervolgens zet je auto spin aan en laat je het wiel draaien totdat er een goede winst staat. Je stopt wanneer je verlies meer dan 50 procent van je bankroll is.

Dat is hoe dit winnend roulette systeem werkt!