Sorry, maar dat is nou eenmaal waar het bij roulette omdraait: getallen, getallen en nog eens getallen. Het is geen goed bewaard geheim dat roulette om getallen draait. Daar is het tenslotte ook op gebaseerd en dat moet je durven te erkennen. Dat betekent dus ook dat je echt met een kansspel te maken hebt waar je maar weinig invloed op kan uitoefenen. Maar dat je bij online roulette en offline roulette toch op lange termijn winstgevend kan spelen, is tevens geen geheim. Maar in welke vorm kan een artikel over getallen jou helpen bij het winstgevend spelen op lange termijn? Het is even een goede read, maar mogelijk kan de onderstaande informatie jou helpen bij meer succes.roul-1024x640

Individuele getallen, leer van ze te houden!

Ik heb een kleine fetisj voor het inzetten op getallen bij roulette. Waarom? Dat komt vooral doordat ik daar het meest mee win. Ik hoef niet veel in te zetten om toch kans te maken op een bedrag dat in de honderden euro’s kan lopen. Met een inzet van een tientje kan ik al meer dan 300 euro winnen (350 euro netto winst). Dat is voor mij al snel voldoende reden om na een paar rondes roulette mij volledig op de individuele getallen te storten.

Kan je nog meer reden verzinnen voor het inzetten op getallen? Ik wel, want de sfeer en emotie die bij een winst op een getal vrijkomt is voor mij onevenaarbaar. Ik kan geen gevoel bedenken dat gelijk staat aan het moment dat het getal valt waar ik op in heb gezet. Mede daardoor zet ik vaak met liefde in op getallen. Maar kan je dan ook op lange termijn meer winnen door op getallen in te zetten. Of is dit maar een gedachte van een individu?

Kleinere inzet, hogere winst

Je kunt met kleine inzetten vaak weinig winnen bij andere casino spellen. Neem bijvoorbeeld blackjack, daar kan je met een vijfje nooit in een ronde winnen wat je met een vijfje op roulette zou kunnen winnen. Je zou in het beste geval 1,5 keer je inzet kunnen terugkrijgen. Maar bij roulette kan je maar liefst 35 keer je inzet winnen, wat betekent dat je (1,5 x 5) versus (35 x 5) dus (175 – 7,50 = 167,50) een kasverschil tegemoet kan komen van bijna 170 euro wanneer jij besluit in te zetten op roulette. En natuurlijk, je krijgt met een lagere kans te maken dan wanneer je bij Blackjack op safe speelt. Maar is het niet leuker om een lekkere gok te plaatsen en te hopen op het moment dat jij eindelijk die winst pakt?

Als jij onbeperkt geld zou hebben, zou je dan niet liever roulette spelen dan blackjack?

Inderdaad, roulette, het spel van de getallen, kan je voldoende reden geven om uren van te genieten. Mede daarom wil ik je aanraden om het eens vaker met getallen te proberen. Graag gedaan alvast ;-).