Een verlies zit er bij iedere speler wel eens een keer in. De ene keer is het je eigen schuld dat je verloren hebt en de andere keer domme pech. Wat we fout doen, is vaak dan nog onbekend. Als we er later nog een keer goed over nadenken, komen we op de fout. Alleen waarom kunnen we niet op het moment zelf achter de fout komen? Hoe vaak moeten we een fout maken voordat we die fout niet meer maken? En wat zijn veel voorkomende fouten? Vol schaamte afdruipen na een fout met een verlies als gevolg is niet leuk. Ik ga je daarom helpen om veel gemaakte fouten bij jou te voorkomen.

Fouten maken is helemaal niet erg

Als gokker maar ook als mens, is het belangrijk dat jij je realiseert dat het maken van fouten volkomen menselijk is. Het hoort erbij dat we fouten begaan, wat van belang is, is hoe wij met die fouten omgaan. Raakt het ons ongelofelijk hard en ‘druipen’ we als het ware af? Of proberen we er echt iets van te maken en juist van de gemaakte fouten te leren?

Een gokker is niets meer dan een persoon die hoopt dat de uitkomst valt waar hij of zij op in heeft gezet. Je kan als gokker daarom ook bepaalde fouten niet voorkomen omdat het simpelweg geen fouten zijn.

Wanneer een gokker denkt dat het verliezen bij roulette altijd een fout is, is er veel meer aan de hand. Daarom moet eerst gerealiseerd worden dat we allemaal fouten maken. Wat dus van belang is, is hoe jij die fouten aanpakt.

Niets is belangrijker dan leren van je fouten

De belangrijkste taak die jij krijgt, is het leren van je fouten. Als je niets met je gemaakte fouten doet, zal je de fouten mogelijk vaker maken. Dit kost je juist in de toekomst nog meer geld en zal nog meer problemen opleveren. Wanneer jij actie onderneemt om een fout te repareren of er op zijn minst van te leren, kan jij vooruitgaan en groeien.

Een voorbeeld van een echte fout, is een speler die op het begin van een potje roulette te veel geld inzet. Zijn budget is bijvoorbeeld een bedrag rond de 100 euro. Dan is het logisch om te starten met een inzet van maximaal 5 of 10 euro, geen 25 euro. Met een inzet van 25 euro zou je zomaar binnen vier rondes door je budget heen kunnen zijn.

Stel dat de gokker na vier verliesrondes door zou gokken en dezelfde inzet zou aanhouden, zou dat betekenen dat de gokker niets van zijn gok geleerd heeft.

Ga zelf aan de slag

Nu is het tijd om uit te testen of jij van je fouten kunt leren. Ga zelf roulette spelen en kijk of je jezelf kunt verbeteren waar je foutjes maakt. Oefen zoveel als je kan op de gratis roulette tafel en maak daarna pas een overstap naar de echt geld roulette tafel.