Wat voor soort roulette speler je ook bent, soms zijn er van die roulette tips die op ons allemaal van toepassing zijn. De afgelopen jaren heb ik strategieën ontworpen zoals de GMAT roulette strategie en de Power Tower roulette strategie. Echter zien we nu weer dat een groot deel van de strategieën onjuist wordt toegepast. Vaak heb ik het in mijn handleidingen voor het spelen van online roulette over het oefenen met een bepaalde strategie. Door te oefenen met een strategie, weet je zeker dat jij de strategie goed begrijpt en de strategie jou dus ook ligt. Wanneer zo’n strategie je niet ligt, is het ook niet verstandig deze op de ‘echt geld tafel’ in praktijk te brengen. Kortom, er moet meer geoefend worden op het gebruik van een tactiek of strategie. Maar hoe doe je dat dan?

Het oefenen van een (online) roulette strategie

Je kunt er naar mijn mening echt niet omheen. Als je een online roulette strategie in je handen hebt, moet je deze eerst uitproberen. Dit moet altijd op de gratis roulette tafel gebeuren of op een lage inzet tafel. Je moet niet direct voor het grote geld aanschuiven in de hoop dat jouw roulette strategie meteen geld gaat opleveren.

Een gratis roulette tafel heb je zo gevonden, bijvoorbeeld hier op onlineroulette.nl. Op de homepage zie je diverse gratis online roulette tafels staan, waardoor je dus geen extra geld hoeft uit te geven aan het oefenen van een strategie.

De volgende stap is om een behoorlijk aantal rondes te kijken hoe jouw online roulette strategie het doet. Wanneer jij merkt dat het wel lekker gaat en je ook wint, kan je prima opschalen naar een echt geld tafel of natuurlijk een net wat hogere inzet plaatsen.

Maar wat ik niet wil zien, is dat je direct met enorme bedragen gaat spelen. Roulette is een spel waar geduld belangrijk is. Spelers die geen geduld nemen, zullen ook niet goed kunnen winnen in een online casino.

Misschien win je wel op de korte termijn en heb je de eerste paar dagen winsten van honderden euro’s. Maar je zult vaak vanzelf tegen de lamp lopen en ontdekken wat er precies fout is gegaan.

Hoe nauw moet je de stappen van een online roulette strategie volgen?

Persoonlijk zie ik vaak dat spelers denken dat een online roulette strategie een garantie is voor succes. Helaas is dit verre van waar. Het enige wat een roulette strategie in principe doet, is jou helpen bij het creëren van een discipline. Deze discipline zorgt ervoor dat je stappen neemt wanneer dat nodig is. Ook een stapje terug hoort daarbij, want een verlies moet wel een stap als gevolg hebben.

Je kunt er dus niet op rekenen dat je met een online roulette strategie gegarandeerd winst gaat boeken. Wat je wel kunt doen, is het beperken van verliezen.

De belangrijkste takeaway: altijd eerst oefenen, dan pas aan de echt geld roulette tafel spelen!