Al die artikelen die continu over roulette tips gaan, over het internet zal je eindeloos kunnen blijven zoeken maar echt baanbrekende roulette tips ga je niet zomaar vinden. Daarom besloot ik vijf roulette tips op te stellen waar jij niet zomaar aan zou denken. Deze tips zullen hoogstwaarschijnlijk nog in geen ander artikel te vinden zijn, dus je weet zeker dat ze voor jou nieuw zijn. Mogelijk zullen andere websites deze tips snel overnemen, dus ik raad je aan ze door te lezen voordat ze alweer ‘mainstream’ zijn ;-). Benieuwd naar mijn roulette tips?

Gezond eten en drinken

De eerste tip is een van de roulette tips die nog te weinig belicht wordt. Je kan tegenwoordig amper de deur meer uit en je ziet al mensen van HelloFresh voor je deur staan. Gezond eten is in en daar is een reden voor.

Door gezond te eten kan jij er zelf voor zorgen dat je de juiste voeding binnenkrijgt om diverse activiteiten langer uit te houden. Dat kunnen activiteiten als hardlopen of voetballen zijn, maar ook gokken. Wil jij extra focus bij roulette, dan zou het wel eens kunnen helpen om wat meer op je voeding te letten. Vooral het eten van meer groente en fruit kan je een behoorlijk eind op weg helpen!

Vast bedrag, geen kans op bijstorten

Een van de roulette tips die je misschien in een andere vorm al eens bent tegenkomen is het niet bijstorten van geld. Spreek vooraf een bedrag af dat jij maximaal bij roulette mag uitgeven. Zorg ervoor dat je niet bij kan storten door bijvoorbeeld je pinpas niet mee te nemen of door de connectie tussen jouw internetbankieren te blokkeren.

Kijk naar andere spelers

Wil je van andere spelers leren, dan is het logisch om ze te observeren. Hier leer je mogelijk nog meer van dan een artikel over roulette tips. Kijk hoe andere mensen spelen en probeer hier je eigen les uit te halen. Kijk vooral op welke manier zij omgaan met hun geld. Wel of niet slim?

Lees over roulette

Behalve artikelen over roulette tips lezen kan je ook boeken over dit onderwerp lezen. Wil je meer ontdekken over roulette en het spel nog beter begrijpen, dan is het lezen van boeken en uitgebreide artikelen over roulette onmisbaar. In de lokale bibliotheek of online kan je eenvoudig aan literatuur omtrent dit onderwerp komen.

Ga een excel-bestand bijhouden

Wil je een duidelijk overzicht krijgen van al jouw uitgaven aan de roulettetafel? Dan kan dat eenvoudig door een exces-bestand bij te houden met al jouw uitgaven en inkomsten. Maak er een net bestand van zodat je altijd precies kunt zien waar je geld aan uitgegeven hebt. Tel je kosten op en zet deze tegenover jouw winst. Heeft jouw strategie geholpen, of juist niet? In dat geval moet jij je strategie aanpassen en mogelijk kiezen voor een alternatieve strategie.

Zo, had je al ooit van deze roulette tips gehoord? Vast niet!