Een fout die ik zelf maar al te vaak gemaakt heb, veel geld gewonnen en binnen enkele weken is alles op. Bijna iedereen die ik in mijn leven ben tegengekomen en gokt, heeft deze fout wel eens begaan. Het is bijna niet te doen om te verwachten dat je als gokker niet binnen korte tijd al je geld uitgeeft. Echter is dit wel mogelijk, en dat kan middels de vijf tips die ik je in dit artikel geef. Gebruik deze vijf tips om jezelf te verbeteren op het gebied van gokken en bankroll management.Persoon aan de Roulette cilinders aan het werk

Kies een strategie met een eindpunt

Soms gaat het bij het gokken al mis en dan verliezen we terwijl we net veel geld hebben gewonnen al ons geld weer. Je hebt bijvoorbeeld urenlang roulette gespeeld en kiest er daarna voor om nog een bet te plaatsen waarbij je 90 procent zeker uitbetaald krijgt. En dan gebeurt toch datgene waarvan je had verwacht dat niet zou gebeuren, de tien procent kans lijkt toch realiteit te worden en je verliest al je geld. Win je daarom veel geld met roulette? Stop met gokken!

Bepaal een punt waarbij je stopt met gokken

Veel gokkers gokken te lang door omdat ze geen duidelijk bedrag kiezen waarbij ze stoppen met gokken. Het probleem hiervan is dat je op den duur weer begint met verliezen, en dan zal je instinctief door willen gaan omdat je perse het verloren bedrag wilt terugwinnen.

Dit is zeer gevaarlijk en is erg eenvoudig te voorkomen. Het enige wat je hoeft te doen is het bepalen van een bedrag waarbij je stopt met gokken. Kies eerst een bedrag aan winst waarbij je zou stoppen en kies vervolgens een bedrag waarbij je stopt aan verlies. Met beide bedragen kan je vervolgens een goede strategie bouwen die je kan naleven.

Geef je geld niet te snel uit

Het lijkt heerlijk om aan iedereen te laten merken dat je veel geld hebt gewonnen? Niet doen. Het is veel verstandiger om je geld meteen op je bank te laten storten en dit toe te voegen aan je spaargeld. Hierdoor geef je niet al je geld uit en kan je veel langer genieten van al het gewonnen geld. Ga niet meteen op een dure vakantie maar spaar het geld op voor een duurzame investering.

Stop een tijdje met gokken

Je doet er verstandig aan om na een grote winst tijdelijk rust te nemen van het gokken. Je hebt een groot bedrag gewonnen en het is niet nodig om nog meer te winnen. Een verlies ligt altijd op de loer en daarom is het verstandig tijdelijk rust van het gokken te nemen. Winnen komt vanzelf wel weer als je daar weer tijd voor wil inzetten.

Verdiep je in het spel zelf

Nu je een tijdje niet meer zal gaan gokken is het verstandig om nog meer te leren over het spel roulette en de vele strategieën die het spel kent. Dit is leuk tijdverdrijf en zal je nog meer laten winnen ook. Handig toch?