Dit artikel is alleen voor het type roulette speler bestemd dat als tactiek heeft om zijn geld te verdubbelen met een risico van zo’n 46 procent op volledig verlies. Wil jij dit risico niet nemen? Dan is deze online roulette tactiek niet iets voor jou. Je kunt beter naar een artikel zoeken waarin ik een van de vele andere online roulette systemen bespreek met een lager risicopercentage.

Wil je toch meer weten over het double or even systeem? Dan kan ik je daarbij helpen. En wel met de volledige uitleg die jij hiervoor nodig hebt.

Benieuwd naar de double or even online roulette tactiek? Go on. Read on.

Wanneer je deze roulette tactiek kunt gebruiken

Allereerst wil ik nog maar eens benadrukken dat dit een risicovolle strategie is. De kans dat jij het budget voor deze tactiek verliest, is zeer aanwezig. Ik ben echter wel een groot liefhebber van deze strategie omdat het mij al vaak quitte heeft laten spelen of de inzet laten verdubbelen.

Ik zie jou daarom ook graag als je ervoor kiest deze strategie te volgen, het met gepaste zorg te doen. Kies voor een inzet die bij jouw budget past. Kies dus geen budget van 300 euro als je maar 1000 euro op de bank hebt staan.

Het liefst zie ik maximaal een procent van de bankrekening de tafel opgaan. Denk dan aan 75 euro op 7500 euro. Of 150 euro op 15000 euro.

Met de Double or Even strategie kan jij maximaal twee inzetten van 75 euro plaatsen. Hoe de Double or Even strategie verder werkt, leg ik je hierna uit.

Dit is hoe je double or even bij online roulette kunt gebruiken. ?

De gedachte achter Double or Even is heel eenvoudig. Je deelt je budget in 2 delen op. Bij 150 euro betekent dit dat je twee inzetten hebt van 75 euro per stuk. Bij 320 dus 160 maal 2.

De eerste ronde zet je de eerste helft in op een kleur of andere simpele kans. Dat kan dus ook even of oneven zijn.

Win je? Dan heb je de helft van jouw budget kunnen verdubbelen en stop je. Verlies je? Dan gebruik je de tweede helft om nog op zijn minst quitte te kunnen spelen. Lukt dat? Dan stop je en heb je even gespeeld. Lukt dat niet? Dan heb je pech gehad en zal je toch echt vrede moeten hebben met je verlies. Roulette kan hard zijn. .