Weer een roulette strategie waar we een hele mond vol van hebben: Triple column Martingale roulette. Deze omvangrijke maar zeer nieuwe roulette strategie is er een om te bespreken.

Ik laat je natuurlijk niet alleen deze tactiek ontdekken, ik neem je mee op een avontuur waar ik de strategie getest heb. Want echte experts testen een strategie door en door, zodat jij dat niet hoeft te doen.

Mijn uitleg over de Triple column Martingale roulette laat jou zien hoe deze strategie precies werkt. De diverse onderdelen van de Triple column Martingale roulette tactiek bespreek ik stap voor stap. Wat is je eerste inzet en wanneer stop je met het voeren van deze strategie?

Van alle informatie over Triple column Martingale roulette die je kunt vinden, is dit toch echt de beste informatie over online roulette.

Hoe werkt de Triple column Martingale roulette?

Het gebruiken van de Triple column Martingale roulette is simpel en eenvoudig. Inderdaad, dat is wel heel makkelijk.

Ik zal niet ontkennen dat dit een van de meest eenvoudige Martingale varianten is. Ik ben van mening dat het de ideale vervanger is van de klassieke Martingale, waar het risico veel te hoog van is.

Bij de Triple column Martingale roulette, zet je alleen in op de kolommen. Van de drie kolommen, triple columns, zet je op twee kolommen in. Dat betekent dat er een kolom overblijft waar je niet op inzet. Deze kolom gaan we targetten als onze winstkolom.

Wanneer een getal valt dat niet tot deze kolom gerekend kan worden, winnen we. Want we zetten natuurlijk wel op de overige twee kolommen in. Dan komt het belangrijkste onderdeel, dat is wat je doet wanneer je verliest.

Verlies je, dan verdubbel je de inzet op beide kolommen. Was dat eerst 5 euro per kolom, dan moet dat nu 10 euro per kolom worden. Zo schakel je zelf van kolom naar kolom totdat er een duidelijke lijn is. Win je? Dan mag je zelf kiezen wat je met de hoogte van de kolom doet.

Het beste advies wat ik zelf ooit kreeg over de Triple column Martingale roulette? Stop na drie keer verdubbelen.