Opportunisme, een garantie dat we hier allemaal schuldig aan zijn hoef ik niet af te geven, want dat is gewoon zo. We spelen vaak veel te opportunistisch roulette. Dit wil nog wel eens zorgen voor een verlies dat te hoog uitvalt, alhoewel we dat zo graag zouden willen vermijden.

Hoe je kan voorkomen dat je opportunistisch roulette speelt, is een lastige opgave. Een mengelmoes van mogelijkheden zorgt ervoor dat je niet van deze speelstijl makkelijk af kan komen. Wat kan helpen, is een tijdige aanpak om je speelstijl hard aan te pakken.

Je weet dus al het antwoord op de vraag of je opportunistisch online roulette moet spelen. Dat is natuurlijk nee. Ik bespreek hoe je dit kunt doen in dit korte maar doeltreffende artikel.

Wanneer speel je opportunistisch?

Als je zou willen weten hoe je van opportunistisch spelen af kunt komen, moet je eerst weten wanneer je precies opportunistisch speelt.

Dat is voor deze keer wel goed uit te leggen, aangezien we er allemaal schuldig aan zijn. Jij dus waarschijnlijk ook, want je zal vast en zeker te veel geld stoppen in de hoop dat je wint.

Het is exact wat je verwacht bij een opportunistische speler. Een roulette speler die opportunistisch speelt, zet hoog in op bepaalde combinaties omdat hij of zij verwacht dat het getal toch wel een keer valt. Want, dat moet toch wel als een getal al tientallen rondes niet meer gevallen is?

Oke, wat kan je er dan aan doen?

Dat getal hoeft niet te komen. Ook al zijn er 200 rondes, dan hoeft er geen reden te zijn om te verwachten dat het getal nu wel valt. Alhoewel je mag hopen dat het getal een keer valt als het lang niet is gevallen, is er geen aanleiding dat dit zo is.

Er kan altijd sprake zijn van grote toeval, bij deze toeval zouden bepaalde getallen meer dan duizend keer niet kunnen voorkomen. Je kan het je nauwelijks voorstellen, er zijn echter zat voorbeelden waar diverse getallen lange tijd niet vielen.

Klinkt pijnlijk, maar wat moet je er dan tegen doen? Je moet accepteren dat je niet alles bij online roulette in de hand hebt, net zoals aan de fysieke roulette tafel.

Ga vooral als je het idee hebt dat je opportunistisch speelt niet meer proberen alles te winnen. Accepteer dat je soms verliest en getallen niet hoeven te vallen.