Of je nu een expert op het gebied bent van online roulette of niet, de fouten vliegen je soms om de oren. Het maken van fouten bij online roulette is niet ongewoon en kan iedereen overkomen. Maar als je weet welke fouten je bij online roulette kan maken, is het eenvoudiger om ze voorkomen. Kijk, dat is nog eens handig om te beseffen. Daarom zet ik de de vijf grootste online roulette fouten op een rijtje. En schaam je niet, want we hebben deze fouten allemaal wel een keer gemaakt.AmericanRoulette

De inzet verhogen terwijl we verliezen

De fout die ons vaak het meeste geld kost is emotioneel worden tijdens het spelen van online roulette. Dan bedoel ik niet dat je tijdens online roulette gaat huilen of iets in die richting. Ik bedoel dat je niet meer slim nadenkt en een inzet plaatst die absoluut niet in verhouding staat met je bankroll. Dit kan je aardig in de kosten jagen, want gemiddeld kiezen spelers na een verlies voor een inzet meer dan 50 procent van hun bankroll. Ja dat lees je goed, 50 procent. Dat betekent dat ze in een klap hun complete bankroll op het spel zetten. Hoe zonde is dat?

Een verkeerd budget kiezen

Zonder budget kom je niet ver. Dat meen ik, want je zal namelijk zo ver doorspelen dat er even geen geld is voor een volgende keer roulette. Het gevaar hiervan is dat je niet beseft wat er de vorige keer fout ging, een punt dat je later ook in dit artikel kan terug lezen. Door een budget te kiezen kan je ronde op ronde een keuze maken of je stopt of niet. Je wilt namelijk altijd binnen dat budget blijven en als je met winst eindigt is dat altijd voordeliger.

Niet van je fouten leren

Dit is wel een heel voorspelbare fout, maar toch maken we hem allemaal. We leren te weinig van de fouten die we in eerdere rondes hebben gemaakt. Gaat het een keer goed bij roulette, dan is er nog niets aan de hand. Zolang je maar van je fouten leert is er niets aan de hand. Schrijf na een stukgelopen avond direct op wat er precies bij online roulette fout is gegaan en probeer jezelf te verbeteren op de desbetreffende gebieden.

Niet de risico’s kennen

Er zitten risico’s aan het spelen van roulette verbonden die je waarschijnlijk wel kent. Het is als speler belangrijk dat je accepteer dat deze risico’s er zijn en dat je dus ook je bankroll kunt verliezen. Let er als speler op dat je een bedrag kent dat je zou kunnen verliezen. Dan kan je op je eigen manier aan je roulette kwaliteiten blijven werken.

Goedkoper is niet altijd slecht

Goedkopere tafels kunnen je weer meer motivatie voor het spel geven, waardoor je weer meer kan genieten van roulette. Bezoek eens een roulette tafel met lagere limieten zodat je ook eens kan zien hoe leuk het spel roulette is als het niet alleen maar om geld gaat.