Drama aan de roulettetafel staat voor veel spelers gelijk aan het lijden van een groot verlies. In een bepaald daglicht kunnen buitenstaanders dit ook begrijpen, maar het is niet helemaal gezond om een verlies bij roulette als een groot drama te zien. Het is en blijft een absoluut kansspel waarbij het altijd ook om die kans zal draaien. Daarom kan je niet verwachten dat je nooit gaat verliezen. Je kan wel voorkomen hoe groot het drama om het verlies heen is, dit is namelijk vaak gekoppeld aan de hoogte van het verlies. Een belangrijke tip die je zo gaat lezen is dat veel spelers een verlies nog erger laten worden. Dit moet jij in de toekomst gaan voorkomen.internet-roulette-tegenwoordig

Laat je verlies niet erger worden

Oke, je hebt al een verlies gemaakt. Dat is in principe niet erg, zolang je dit verlies maar niet erger laat worden. Het gevaar is namelijk dat je een verlies laat doorgaan totdat het pas een verlies is waar drama bij komt kijken. Het is niet normaal dat je slechte gevoelens aan een potje roulette overhoudt. Roulette is een simpel spel dat je plezier moet brengen, niet verdriet.

Daarom kan je alleen maar normaal roulette spelen als je niet in de buurt van een enorm verlies komt. Ben je aan het verlies en is er geen zicht op een beter einde, speel dan ook niet meer door. Kies er juist voor om te stoppen met het spelen van roulette en accepteer je verlies nu het nog kan. Als je verlies zo hoog is dat je eigenlijk al bijna alles verloren hebt, hoef je niet te verwachten dat je nog zonder drama aan de roulettetafel naar huis kan.

Speel met normale bedragen

Als je goed naar je bankrekening kijkt, is het bedrag waarmee jij roulette speelt dan normaal of een beetje veel? Als je al over de verhoudingen twijfelt weet je eigenlijk al dat je met te veel geld aan het spelen bent. Roulette kan op geen manier als spelletje worden gezien als je met zoveel geld aan het gokken bent dat je jezelf af moet vragen of je wel met normale bedragen gokt. Kies een bedrag dat in lijn staat met je bankrekening zodat je niet meer kan verliezen dan je lief is. (Ja, die zin is ook in dit geval van toepassing).

Back to the basics

Even helemaal terug naar het begin als je drama wilt voorkomen aan de roulettetafel. Kies even niet voor die hoge bedragen aan de roulettetafel waar je altijd speelt. We gaan een keer voor een laag bedrag gokken, bijvoorbeeld tien cent of een euro. Probeer wat leuke strategieën uit en je beseft al snel dat gokken weer leuk gaat worden. Iedere speler kan je vertellen dat gokken om plezier draait en dat merk je als je voor lagere bedragen gaat spelen.

Op deze manier voorkom je drama aan de roulettetafel!